'CUMHUR İTTİFAKINA SIMSIKI BAĞLIYIZ'

'CUMHUR İTTİFAKINA SIMSIKI BAĞLIYIZ'

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında Osmaneli'nde bir dizi temaslarda bulundu. Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK...

A+A-

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında Osmaneli'nde bir dizi temaslarda bulundu. Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Selim Yağcı, partisinin adayı Mustafa Kürek'e destek istedi. 
Milletvekili Yağcı'nın ilçe gezisi esnasında yanına gelen bir vatandaş AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak Mustafa Kürek'i göstermesine tepki gösterdi. Mustafa Kürek'in geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP'den aday olduğunu anımsatan vatandaş, AK Parti'nin aday tercihini eleştirdi. 

cumhur-ittifakina-simsiki-bagliyiz2.jpg
Tepkili vatandaş, Mustafa Kürek'in MHP'den aday olduğu dönemde ayakkabı kutuları ile seçim propagandaları yaptığını ve buna benzer sebeblerle Mustafa Kürek'in aday gösterilmesine anlam veremediğini dile getirdi. Vatandaş, mevcut belediye başkanının çalışkan ve başarılı bulduğunu belirterek neden böyle bir tercih yapıldığını sordu. 
Vatandaşın tepkisine cevap veren Milletvekili Yağcı ise Cumhur İttifakı'na dikkat çekerek şunları aktardı:
"15 Temmuz hain darbe girişimi ülkemiz ve Türk siyaseti açısından bir milattır. MHP'nin bu süreçte gösterdiği tavır ve takındığı tutum son derece önemlidir. Nitekim o süreçten sonra AK Parti ile MHP arasında ülkemizin bekası ve milletimizin geleceği için Cumhur İttifakı kurulmuştur. 
15 Temmuz'dan önce yaşananların üzerine sünger çekilmiştir. Bugün liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın kol kola gezdiği sayın Devlet Bahçeli Tayyip beye ip atan birisiydi ancak 15 Temmuz'dan sonra bunların hepsi geride kaldı. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması, beka sorununun ortadan kalkması için AK Parti ve MHP birlikte ellerini taşın altına sokmuştur. 

cumhur-ittifakina-simsiki-bagliyiz3.jpg
Bu noktada; partimizin karar mercileri Mustafa Kürek'in aday olmasında herhangi bir tereddüt yaşamamamıştır ve yaşamayacaktır. Adayımızla birlikte 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağız inşallah" şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 1909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.