DERNEK ÜYELERİ BAŞKAN BAKICI İLE BULUŞTU

DERNEK ÜYELERİ BAŞKAN BAKICI İLE BULUŞTU

 Bozüyük’te S Plakalı Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği kurulduBozüyük’te geçtiğimiz günlerde kurulumu tamamlanan Bozüyük S Plakalı...

A+A-

 

Bozüyük’te S Plakalı Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği kuruldu

Bozüyük’te geçtiğimiz günlerde kurulumu tamamlanan Bozüyük S Plakalı Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği ilk etkinliğinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile üyelerini buluşturdu.

Birlikte kahvaltı yapan Başkan Bakıcı ve dernek üyeleri daha sonra karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Dernek Başkanı Ramazan Akalın, derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında Başkan Bakıcı’yı bilgilendirdi.

21105544_1457098517677427_8443470018692306591_n-(1).jpg

Akalın konuşmasında, “Derneği kurmamızın amacı bireysel değil, hep bir arada olup güç birliği içerisinde çalışma düşüncesidir. Derneğimiizn şu anda  45 üyesi bulunuyor ve Bozüyük’te öğrenci ve personel taşımacılığı yapıyoruz. Belediye tarafından satışı gerçekleştirilen 275 adet S plakanın 170 adeti dernek üyelerine ait. Bizim derdimiz sadece iş, bizim bu oluşumumuzdaki sebep oyunbozanlık değil, birlik beraberlik içinde iş yapmaktır. Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı, bu konuda bizlerin önünü açtı ve kendisinden destek sözünü de aldık. Bizim derdimiz sadece iş. Buradaki arkadaşların çoğunun sadece öğrenci servisi bulunuyor” dedi.

Devamında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yeni kurulan derneğin hayırlı olması temennisinde bulunarak dernek üyelerine hitap etti. Başkan Bakıcı konuşmasında; “Bizim en çok sevindiğimiz konu aranızda birlik ve beraberlik olmasıdır. Biz bu gibi konularda kendi insanımız para kazanabiliyorsa mutlu oluyoruz. Önce bizim kendi insanımızın para kazanması lazım. Siz para kazanırsanız yapacağınız harcamalarda ilçe ekonomisine yansır. Araçların denetlenmesi, insanlara yapmış olduğunuz hizmetin üst seviyeye çıkması noktasında da muhakkak dernek biraz daha ön plana çıkmalıdır. Birçok velimiz çocuklarını sizlere emanet ediyor. O aracın içinde olması gereken emniyet kemeri, kamera sistemi ve hosteslerin eğitimi gibi sizlerin ve çocuklarımızın güvenliği için önemli konularda hassasiyet göstermenizi istirham ediyorum. Geçenlerde serviste unutulan çocuğun ölüm haberini aldık çok üzüntü duyduk: İnşallah bizde de buna benzer üzücü olaylar yaşanmaz. Gerekirse şoför ve hosteslerin eğitilmesi konusunda Milli Eğitimle de işbirliği yapılabilir” dedi. Konuşmaların ardından karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle toplantı sona erdi.

20993027_1457098527677426_5465895439585061705_n-(1).jpg

Bu haber toplam 1996 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.