“DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN”

“DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN”

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyüklü hemşehrilerini AK Parti İktidarına sahip çıkmaya davet etti. Başkan Bakıcı Bozüyük’e hükümet...

A+A-

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyüklü hemşehrilerini AK Parti İktidarına sahip çıkmaya davet etti. Başkan Bakıcı Bozüyük’e hükümet tarafından yapılan yatırımlar ile yerel ve genel iş birliğiyle kazandırılan yatırımları hatırlatarak Bozüyük’te gerçekleştirdikleri pek çok yatırımla  yerel ve genel işbirliğinin en güzel örneklerini sergilediklerini söyledi.
Başkan Bakıcı 24 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşlara seslenerek, “Bizler ilçemiz, ülkemiz için gecemizi gündüzümüze katarak, ilk günkü azim ve gayretle çalışıyoruz. Uzun yıllar ilçemizde hükümet kanadından Belediye Başkanı seçilmediğinden ilçemiz yıllarca hükümet yatırımlarından mahrum kaldı. Ama 2014 yılında bizler halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra pek çok yatırımla Bozüyük’te yerel ve hükümet işbirliğinin en güzel örneklerini sergiledik.

“destek-sizden,-hizmet-bizden”d.jpg
 “Daha yaşanabilir bir Bozüyük için çalıştık”
Hükümetimizin desteği ile; Metristepe Kültür Merkezimizi Kültür Bakanlığımızdan aldığımız %50 hibe desteği ile (maliyet 3.750.00 TL), ülke çapında 2 kez ödüle layık görülen ilçemizin ilk müzesi; Bozüyük Belediyesi Şehir Müzemizi 1 milyon TL hibe desteği ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kent ormanımızı; Orman ve Su İşleri Bakanlığımızdan aldığımız 600 bin TL hibe desteği ile gerçekleştirdik. 11 milyon liraya mal olan Kapalı Pazarımızı AFAD’dan 4 milyon TL hibe alarak yaptık. Bozüyük belediyesi olarak arazisini tahsis ettiğimiz üniversitemizi 22.-23.-24. dönem AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Sayın Fahrettin Poyraz’ın yoğun gayretleri ile 4 milyon TL hibe alarak ilçemize kazandırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan alınan 265 bin TL hibe desteği ile kanal boyundaki mevcut toprak sahayı sentetik çim yüzeyli futbol sahasına dönüştürdük. Birini kanal boyunda sentetik sahamızın yanına diğerini de Yeşilkent Mahallemize olmak üzere 2 adet tenis kortumuzu tamamlayarak sporseverlerimizin hizmetine sunduk. İlçemize toplamda 24 adet tenis kortu, sentetik saha ve mini sahalar kazandırdık. Yoğun ilgi gören, adeta ilçemizde tiyatro izlemeyen hiç kimseyi bırakmadığımız Uluslararası Metristepe Tiyatro Günleri için Kültür Bakanlığımızdan toplamda aldığımız 245 bin TL hibe desteği ile gerçekleştirdik. Yeşilkent Mahallemize, Yediler Mahallemize ve Yaşar Doğu Caddemizin kaldırım ve yol çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan toplam 350 bin TL hibe aldık” dedi.

bsk--hibe-destekleri-aciklama-secimde-destek--5kapali-pazar.jpg
 Ardından Bozüyük’e yapılan hükümet yatırımlarını sıralayan Başkan Bakıcı “YHT hattımız ve istasyonumuz 26 Nisan 2013 tarihinde Sayın Başbakanımızın şimdiki Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle hizmete girdi. Toplu Konut İdaresi tarafından ilçemize 2. Etabı yapılan ve içerisinde 24 derslikli İlköğretim Okulu, Cami ve Ticaret Merkezi bulunan 724 konut hak sahiplerine teslim edildi. Böylelikle yeni Tokiler ilçemiz için ayrı bir yaşam merkezi oldu. İlçemize 11 adet yeni okul ve pansiyon kazandırdık” dedi.

bsk--hibe-destekleri-aciklama-secimde-destek--12-universite.jpg
 “Bozüyük'e sözümüz var”
Yine hükümet desteği ile Bozüyük’e pek çok eser kazandıracaklarını belirten Başkan Bakıcı “Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir’in girişimleri sayesinde 11 milyon TL maliyetli, bin 500 kişilik yeni Kapalı Spor Salonumuzun inşaatı başladı. 3 ayrı hastane sorunu sona eriyor, tüm sağlık kurumları bir araya geliyor. Bozüyük belediyesi olarak 2,5 milyon TL bedelle kamulaştırdığımız, 200+50 yatak kapasiteli yeni hastanemizin ihalesi 27 Temmuz 2018 Cuma günü yapılacak ardından bu yıl içinde inşaatına başlanacak. Hal projemizin ilk ayağı olan bin 600 kişilik Hal Cami projemiz Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu’nun destekleri ile Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılıyor. İlçemizde bulunan Tekke Mahalle Cami ve Soğukpınar Camimizin restorasyonları da yine Değerli Bakanımızın talimatları ile gerçekleştiriliyor.

bsk--hibe-destekleri-aciklama-secimde-destek--1.jpg

Yeşilkent Mahallesi ile 4 Eylül Mahallemiz arasında yapılan üst geçitin TCDD tarafından yapılacak olan bölümü tamamlandı, Ömerağa Sokakla Şenkal Caddesi alt geçit olarak birbirine bağlayacak olan alt geçit ve Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivinin bulunduğu Ertuğrul Bey sokakla Celiloğlu Caddesini birbirine bağlayacak üst geçitle ilgili olarak proje çalışmaları tamamlandı ve yapımı için ihaleye çıkılacak. İlçemizi tarih kenti konumuna getirecek Milli Mücadele ve İnönü Savaşları Müzemiz; yine Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir ve Eski Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi Avcı’nın destekleri ile proje ihalesi yapıldı. Yapımı ise Bakanlık tarafından hibe yolu ile tamamlanacak. 4 Eylül Mahallemize kazandıracağımız tam bir kompleks yapı olarak hizmet verecek yeni yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuzun proje ihalesi tamamlanmış olup yapımı 1,5 yıl içinde tamamlanacak. Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında; ilçemizde yürütülen kentsel dönüşüm projeleriyle ve yaratılacak yeni konut alanlarıyla hem söz konusu bölgelerde ikamet eden vatandaşlarımıza hem de ilçe genelinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza nitelikli konut alanları sunarak, yüksek yapı kalitesi, sosyal donatıları ile daha yaşanılabilir bir Bozüyük oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.
 “Bizler sizlere efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik”           
İlçede 3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde maddi değeri çok yüksek olan yatırımların vatandaşlarla buluştuğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı “Mevcut milletvekilimiz Halil Eldemir ve milletvekili adayımız Selim Yağcı ile birlikte bundan sonra da ilçemizin hükümet yatırımlarından maksimum seviyede faydalanacağından şüphemiz yoktur. Bizler sizlere efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. ‘Vatanını en çok seven, vatanına en çok hizmet edendir’ düşüncesi ile sizlere daha fazla hizmet edebilmemiz için tüm hemşehrilerimizi AK Parti iktidarına sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
 Başkan Bakıcı son olarak tüm Bozüyüklülere; 23 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 15:00’te Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak mitinge ve miting öncesinde saat 14:00’te Emniyet Müdürlüğü’nün önünden başlayacak olan ‘Kutlu Yürüyüş’e katılmaları çağrısında bulundu.

bsk--hibe-destekleri-aciklama-secimde-destek--3.jpg

Bu haber toplam 2175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum