DESTİCİ'DEN DÖVİZ KURU AÇIKLAMASI

DESTİCİ'DEN DÖVİZ KURU AÇIKLAMASI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Osmaneli ilçe başkanlığı binasını açmak üzere geldiği Bilecik’te Şeyh Edebali...

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Osmaneli ilçe başkanlığı binasını açmak üzere geldiği Bilecik’te Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret etti. Türbe girişinde partililer tarafından karşılanan Genel Başkan Destici, partililer ve vatandaşlarla selamlaştı. 

KUR’AN-I KERİM OKUDU

Daha sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezen Destici, Şeyh Edebali Türbesi’nde Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti. 

 

YILDIRAMAYACAKLAR

Türbe çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Destici, döviz kurundaki hareketlilik ve ABD ile yaşanan gerilim konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Emperyalist ve Siyonistlerin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunun Türk Milleti tarafından bozulacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Destici, “Yıldıramayacaklar” dedi. 

Destici ayrıca ülke ekonomisinin daha iyi duruma gelmesi için tasarruf ve yerli üretim vurgusu yaptı. 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şeyh Edebali Türbesi çıkışında yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi:

‘SÖĞÜT RUHU İLE GALİP ÇIKACAĞIZ’

“Osmanlı Devleti’nin manevi izleri bu topraklarda duruyor. Söğüt ruhunu yaşatmak ve sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Bugün ülkemize baktığımızda Söğüt ruhu bizim için en önemli örneklerden. Emperyalistlerden, Siyonistlerden ve Türkiye üzerinde kötü emeller taşıyan herkese karşı bu ruhla birlik içerisinde mücadeleden galip çıkacağımızı görüyoruz” dedi. 

Döviz kurunda yaşanan yükselişle ilgili açıklamalarda bulunarak konuşmasını sürdüren Destici, şunları kaydetti:

yildiramayacaklari2.jpg

‘BOYUN EĞMEMELİYİZ’

“Döviz kurunda yaşanan yükselişler maliyetleri yükseltiyor. Bunu çözmenin yolu üretmekten, tasarruf etmekten geçiyor. Cari açığımızı kapatmamız lazım. ABD gibi kapitalist bir ülke ambargo koyduğunda olumuz sonuçları ortaya çıkabiliyor ama tüm bunlar bizi yıldıramayacak. Vatandaşımız dövizdeki yükselişin kötü niyetli olduğunu biliyor. Burada ya istiklalimiz diyeceğiz ya da bu tehditlere boyun eğeceğiz. Türkiye bugüne dek bu tehditlere boyun eğdiği dönemlerde daha kötü oldu. Ben boyun eğmeden bu tavrın devam etmesini istiyorum. Bedelini ödeyeceğiz ama devletimizi yönetenlerde tasarrufu en tepeden başlatacak, üretim en tepeden başlatılarak üretici desteklenecek. İvedilikle tasarrufa geçmemiz lazım” dedi.

Destici, Şeyh Edebali Türbesi ziyaretinin ardından partisinin Osmaneli ilçe başkanlığı binasını açmak üzere Osmaneli’ye hareket etti.   

yildiramayacaklari3.jpg

Bu haber toplam 1855 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.