'DEVLET OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

'DEVLET OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

Vali Tahir Büyükakın, dolu yağışı sonrası zarar gören Osmaneli ilçesine bağlı köylerde incelemede bulundu.Vali Büyükakın, Kaymakam Edip Çakıcı...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, dolu yağışı sonrası zarar gören Osmaneli ilçesine bağlı köylerde incelemede bulundu.
Vali Büyükakın, Kaymakam Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin ile ilgililerle birlikte Beşevler, Çerkeşli ve Gaziler köylerinde dolu sonrasında hasar gören üreticilerle biraraya gelerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

her-zaman-yaninizdayiz2-001.jpg
Dolu yağışı sırasında ve sonrasında Kaymakamlık, Belediye, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, AFAD Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi ekipleri tarafından çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü  ve mağduriyetin giderilmesi için hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Vali Büyükakın, "Ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyorlar. Tespit çalışmaları tam olarak bitince raporu Ankara'ya göndereceğiz. Oradan hasarın karşılanmasına yönelik yapılan yardıma ihtiyaç olursa yerel olarak da destek olacağız. Yaraları kısa sürede saracağız. Milletvekillerimiz de durumdan haberdar. Onlar da konuyu takip edecekler. Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Hepimize  geçmiş olsun, Allah böylesi bir afeti bir daha yaşatmasın." dedi.
Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Vali Büyükakın, ziyaretleri sırasında engelli vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

her-zaman-yaninizdayiz4.jpg


Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.