DİYARBAKIR’DA GAZİ OLDU

DİYARBAKIR’DA GAZİ OLDU

Geçtiğimiz gün Diyarbakır’da vatanımızı savunurken yaralanarak gazi olan Bozüyüklü Astsubay Üstçavuş Türkay Baltacı’nın ailesine protokol mensuplarınca...

A+A-

Geçtiğimiz gün Diyarbakır’da vatanımızı savunurken yaralanarak gazi olan Bozüyüklü Astsubay Üstçavuş Türkay Baltacı’nın ailesine protokol mensuplarınca ziyaret gerçekleştirildi. Gazi Astsubay Üstçavuş Baltacı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

bsk--kaymakam-yarali-astsubay-sehit-ailesi-ziyareti-1-(1).jpg

Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın gazi Astsubay Üstçavuş Türkay Baltacı’nın Yediler Mahallesinde ikamet eden ailesine gerçekleştirdikleri ziyarette kendilerine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’de eşlik etti.  

Aile ile bir süre sohbet eden ve gazinin durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Yaman ve Başkan Bakıcı yaralı Astsubay ile telefonda görüşerek, kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve dualarının her zaman vatan için görev yapan askerler ile birlikte olduğunu belirttiler. Yaralı Astsubay’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrenildi.

bsk--kaymakam-yarali-astsubay-sehit-ailesi-ziyareti-6-(1).jpg

Gazi ailesinin ziyaretinin ardından Kaymakam Yaman, Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Akpınar’da ikamet eden Şehit Vahit Elmas’ın ailesini ziyaret etti. Burada şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Yaman, Başkan Bakıcı ve beraberindekiler aileye her zaman yanlarında olduklarını belirterek “Rabbim; şehitlerimizden razı olsun, sizlere de sabır versin” dediler.

bsk--kaymakam-yarali-astsubay-sehit-ailesi-ziyareti-10-(1).jpg

Bu haber toplam 4158 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.