DODURGADA BİR ARAYA GELDİLER

DODURGADA BİR ARAYA GELDİLER

 Ak Parti’li Belediye Başkanları tarafından her ay düzenlenen istişare toplantısı Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın başkanlığında...

A+A-

 Ak Parti’li Belediye Başkanları tarafından her ay düzenlenen istişare toplantısı Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın başkanlığında Dodurga’da yapıldı.
Toplantıya İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın yanı sıra Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve toplantıya ev sahipliği yapan Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna katıldı. Belediyeler tarafından hayata geçirilecek projelerin ve çalışmaların konuşulduğu toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Hizmet konusunda son derece önemli olan istişare toplantılarının aylık olarak devam edeceği, Ak Parti Belediyelerinin vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çok önemli projelere imza atmaya devam edecekleri belirtildi. Toplantı sonunda gösterdiği misafirperverlik için Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’ya teşekkür eden Ak Parti’li Belediye Başkanları birlik ve beraberlik içinde, halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışı ile çalışmalarına devam edeceklerini vurguladılar.

bsk--ak-parti-aylik-istisare-topl.-dodurga-(1).jpg


Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.