DOMANİÇLİLER HAREKETE GEÇTİ

DOMANİÇLİLER HAREKETE GEÇTİ

'Ormanlarımız doğal güzelliklerimiz yok oluyor'

A+A-

Domaniçliler, doğal güzelliklerinin yok olmaması için harekete geçti. Son günlerde de artan madencilik çalışmaları doğal güzelliklere zarar veriyor. Çevreye yayılan zehirli kimyasallar sonucunda ormanların yok olmayısla birlikte tarım arazileride zarar görmeye başladı. Bu durum karşısında sessiz kalmayan Domaniç sakinleri, doğamıza sahip çıkalım çağrısında bulundu.
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Domaniçliler; "Doğal güzelliklerimizi ormanlarımızı gelecek nesillere aktarmak ve sağlıklı bir ortamda hayatlarına devam etmek isteyen, devletine ve milletine bağlı vatansever insanların seslenişidir. Dünyadaki ve ülkemizdeki örneklerden biliyoruzki, zehirli kimyasallarla yapılan madencilik ile insanlarımız doğada yaşayan canlılarımız sularımız ve tarım alanları zehirleniyor, ormanlarımız doğal güzelliklerimiz yok oluyor.
Anayasamıza göre; "Gerek sağlıklı bir çevrede yaşamak, gerekse çevre sağlığını ve doğal kaynaklarımızı korumak,hem hakkımız,hemde vatandaşlık görevimizdir. Lütfen ormanlarımıza ve doğamıza sahip çıkalım" dedi.
ed93d9ac-8e20-41a2-91d8-9c9bef3b0d4b.jpg


Bu haber toplam 4955 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum