DUAYEN GAZETECİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

DUAYEN GAZETECİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, üniversite öğrencileriyle bir araya geldiği söyleşide, tecrübelerini ve bilgi birikimini gelecek nesillere aktardı.   Duayen...

A+A-

Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, üniversite öğrencileriyle bir araya geldiği söyleşide, tecrübelerini ve bilgi birikimini gelecek nesillere aktardı.

 

 

 

Duayen Gazeteci Şadi Erdal, Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Ertuğrul Gazi Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.  

duayen-gazeteci-tecrubeleri-paylasti2.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın KYK’lı öğrencilere yönelik düzenlediği 'Kariyer Sohbetleri' söyleşileri kapsamında konuşmacı olarak davet edilen Şadi Erdal, oldukça keyifli bir söyleşiye imza attı. Usta kalem, gazetecilik mesleğindeki 31 yıllık tecrübelerini paylaşırken, öğrencilerin sorularına cevaplar verdi. 

Şadi Erdal, üniversite öğrencilerine bol bol gazete ve kitap okumalarını tavsiye ederken, medya gibi büyük bir gücün donanımlı gençlerin ellerinde daha etkili hale geleceğini ifade etti. 

Yaklaşık 1 saat süren söyleşinin ardından öğrencilerle sohbet eden Şadi Erdal, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.  

duayen-gazeteci-tecrubeleri-paylasti3.jpg

Programın sonunda, Ertuğrul Gazi Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Muzaffer Küçük anlatımından dolayı Şadi Erdal’a teşekkür etti. 

Programa, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ile yurt yöneticileri de katıldı.  

 

 

 

 

Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.