E.C.A. SEREL BİLECİK’E EĞİTİM MERKEZİ AÇACAK

E.C.A. SEREL BİLECİK’E EĞİTİM MERKEZİ AÇACAK

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından Elginkan Topluluğu E.C.A. ve SEREL markalı ürünlerine Bilecik’te yapacağı yatırımının kapsamını genişleterek projeye bir de Seramik ve Madencilik Mesleki Eğitim Merkezi ekledi.

A+A-

Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı Gaye Akçen, gazetemize yaptığı açıklamada, Söğüt Organize Sanayi Bölge’sinde yeni açacakları SEREL Seramik Kaplama fabrika alanında bir Seramik ve Madencilik Teknik Eğitim Merkezi açacaklarını duyurdu. 

E.C.A. ve SEREL markalı ürünleriyle ülkemizin dev sanayi kuruluşları arasında yer alan Elginkan Topluluğu yeni seramik ve duvar kaplama ürünleri için fabrika yatırımını Söğüt Organize Sanayi Bölge’sinde gerçekleştirecek. Alt yapı çalışmalarının sürdüğü fabrika alanındaki planlamalara bir de Seramik ve Madencilik Eğitim Merkezi projesi eklendi. Proje hayata geçtiğinde, pek çok Bilecikliye iş imkânı doğmasının yanı sıra; gençler mesleki eğitim alabilecekleri ve aldıkları eğitimi uygulama alanı bulabilecekleri bir fabrika alanına da kavuşmuş olacak.

Akçen açıklamasına şu sözlerle devam etti:

“Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak ile bir ziyaretimiz esnasında fabrika projesi içerisine bir de Seramik ve Madencilik Teknik Eğitim Merkezi yatırımının bölgeye faydalı olacağı tavsiyesini almıştık. Biz de kendisinden feyzalarak, SEREL Seramik Kaplama Fabrika yatırımımızı gerçekleştirirken yanında ilave olarak Seramik ve Maden Teknik Eğitim Merkezi yapılması için projemizi genişlettik.

67 yıldır güzel ülkemiz için büyük bir hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Sanayimiz, ürünlerimiz ve hizmetlerimizle neredeyse her eve girmeyi başardık, halkımızın güvenini kazandık. Topluluğumuza bağlı 20 şirketimizle ülkemizin ekonomisine güç katıyoruz. Seramik sağlık gereçlerinden, armatüre, klimadan, merkezi ve bireysel ısıtma - soğutma cihazlarına, ısıtıcılara kadar birçok iş dalında ilk üretimi yapmanın gururunu taşıyan E.C.A. ve SEREL, Türkiye’nin en değerli markalarındandır. Ürün gamımızı genişletecek yeni fabrikamızın yatırımını da Bilecik Söğüt Organize Sanayi Bölge’sinde gerçekleştireceğiz.

Ayrıca ülkemize bilim, teknoloji, eğitim ve inovasyon konusunda yatırım yapmak ve geleceğimiz olan gençlerimize değer yaratmayı amaç edinen Topluluğumuz yeni fabrika alanımızın gerçekleştirileceği arazi projesine bir de Seramik ve Madencilik Eğitim Merkezi ekleyerek bu misyonunu da bir kez daha gerçekleştirecektir.

Elginkan Topluluğu olarak, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapan, yüksek teknolojiye sahip, yenilikçi ve geleceği şekillendiren bir kuruluş olarak, şirketlerimizle ülkemize değer katmanın gururunu yaşıyoruz.”

Bu haber toplam 2166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.