EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR

EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR

 Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğu ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 2017 Programı devam ediyor....

A+A-

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğu ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 2017 Programı devam ediyor. Bu kapsamda 6 Kasım tarihinde başlayacak eğitimler 13 Kasım tarihine kadar devam edecek. Eğitimlere toplamda 30 kursiyer katılacak.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent bugün dünya ekonomisinin en öncelikli sorunlarının başında istihdam ve yeni iş imkânlarının yaratılması ile ekonomilerin büyütülmesi olduğunu belirtti.

Levent, “Bu sorundan hareketle TOBB Başkanımız M. Rifat  Hisarcıklıoğlu’nun da üzerinde titizlikle durduğu girişimciliğin özendirilmesi ve teşvik edilmesi yönünde Bozüyük TSO Girişimci adaylarını desteklemeye devam ediyor.

2017 yılı için 6 Kasım Pazartesi günü 30 kursiyer ile odamız konferans salonunda başlayacak uygulamalı girişimcilik eğitimlerimiz 13 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek.  Odamız sponsorluğunda uygulamalı girişimcilik eğitimi alan adayların KOSGEB‘den hibe desteğini nakit olarak tek kalemde alamayacaklarını, işletmelerini kurmaları ile birlikte yapacakları harcamalara göre belirlenen oranlar üzerinden nakit olarak alabileceklerini bilmeleri gerekiyor. Bu konuda daha önce girişimci adayları bilgilendirilmedikleri için mağdur oldular. Bu durumun göz önünde bulundurularak hareket edilmesi gerekiyor.

Uygulamalı girişimcilik eğitimleri KOSGEB eğitimcisi Eskişehir Kamu Danışmanlık Proje Hazırlama ve Eğitim Merkezi Görevlisi Sayın Eşref Burçin Özsaçmacı tarafından verilecek. Bozüyük'ten müracaat eden girişimciler 4 gün ve 32 saat sürecek olan kurstan faydalanmış olacak. Program 13 Kasım 2017 tarihinde sona erecektir” dedi.

2017-bugralevent.jpg

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.