EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın ilçede eğitime verdiği destekler devam ediyor.Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; Metristepe Kültür Merkezi...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın ilçede eğitime verdiği destekler devam ediyor.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; Metristepe Kültür Merkezi fuaye alanında Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Okul Müdürleri ile bir araya gelerek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 11 adet diz üstü bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazı teslim etti. Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Çetinkaya; “ Bozüyük’te görev yapıyor olmak biz eğitimciler için bir ayrıcalık haline geldi.

bsk--milli-egitime-projeksiyon-laptop-4.jpg

Kurumlar arası yardımlaşmanın en güzel örneklerine sahne olan Bozüyük’te Bozüyük Belediyesi tarafından okullarımıza yapılan yardım ve destekler ortada. Sentetik sahalar, sınıflarımızın düzenlenmesinin ardından bu kez de bilgisayar ve projeksiyon cihazı ihtiyacımıza cevap veren Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

bsk--milli-egitime-projeksiyon-laptop-3-(1).jpg
Program sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ; “Eğitim ve çocuklarımız için yapılan her yatırım geleceğimiz için yapılmıştır. Bozüyük Belediyesi olarak desteklerimiz eğitimcilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda devam edecektir” dedi. 

 

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.