EKONOMİNİN TEMEL TAŞLARINDAN MÜDÜRLERE ZİYARET

EKONOMİNİN TEMEL TAŞLARINDAN MÜDÜRLERE ZİYARET

Bozüyük’te Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi S.M.M.M. Mustafa Öztürk ilçe  meslektaşları ile birlikte 01-07...

A+A-

Bozüyük’te Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesi S.M.M.M. Mustafa Öztürk ilçe  meslektaşları ile birlikte 01-07 Mart muhasebeciler haftası nedeniyle  Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar ve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Emin Şahin‘i makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan Mustafa Öztürk muhasebenin ekonominin temel taşlarından biri olduğunu söyledi.

Mustafa Öztürk açıklamasında, “3568 sayılı meslek yasamızın TBMM’ne sevk edildiği tarih olan 1 Mart tarihi 1994 yılından bu yana ülkemizde muhasebeciler günü olarak kutlamaya devam edilmektedir.

Aynı zamanda 1-7 Mart arası muhasebeciler haftası olarak kutlanmaktadır.

Yüzbinleri aşan üyesi ve binlerce stajyeri, binlerce çalışanları ile ülkemizin en güçlü kitle örgütü olan TÜRMOB’un birer üyeleriyiz. Onurlu mesleğimizin yerine getirilmesinde ilkelerimiz olan dürüstlük ve tarafsızlığı ön planda tutarak işletmelerimizin güvencesiyiz.

Hepimiz bu onurlu mesleği yapmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Muhasebenin ekonominin temel taşlarından biri olduğunu ve serbest muhasebeci mali müşavirlerin vergi alan devlet kurumları ile vergi veren mükelleflerimiz arasında bir köprü vazifesi gördüğümüzü hatırlatmak isterim. Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar’a yaptığımız ziyarette kendisi mali müşavirlerin her zaman en yakın paydaşları olduğunu ve uyumluluk içerisinde çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ziyaretten çok mutlu olduklarını ve devamlı istişare içinde olacaklarını belirtti.

SGK Merkez Müdürü Emin Şahin ise “Siz değerli meslek mensuplarının sosyal güvenlik alanında katkısı büyüktür.  Bu ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Her zaman meslek mensuplarına SGK merkez müdürlüğünün yanlarında olduğunu ve muhasebe haftalarının kutlu olmasını diliyorum”  şeklinde konuştu. Bizler de bu onurlu mesleğimizin uygulayıcıları meslektaşlarımızın muhasebeciler haftasını kutluyoruz” dedi.

 

muhasebehaf.jpg

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.