EMİTT TURİZM FUARINDA BOZÜYÜK RÜZGARI ESİYOR

EMİTT TURİZM FUARINDA BOZÜYÜK RÜZGARI ESİYOR

 Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarı İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde başladı. Fuarda kuruluş ve kurtuluşun...

A+A-

 Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarı İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde başladı. Fuarda kuruluş ve kurtuluşun şehri, ‘Türk’ün Makus talihinin yenildiği yer’ olan Bozüyük’te kurulan stand ile tanıtılıyor.

emitt-fuari-ocak-2018-9-(1).jpeg
 İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde 28 Ocak Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak fuarın açılış töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 2023 yılında 50 milyon turist ile 50 milyar gelir elde etmeyi hedeflediklerini belirterek 2018 yılında da turizm sektörüne olan desteklerinin devam edeceğini kaydetti. Yerli ve uluslararası binlerce turizm ve seyahat acentesi ile girişimcilerin katıldığı fuarda Bozüyük’ün yerel özellikleri, sosyal aktiviteleri, tarım ürünleri ve turizm merkezleri ziyaretçilere anlatılıyor. Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım standında ilk gün Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoplu ve Başkan Danışmanı Murat San stantta ev sahipliği yaparak gelen ziyaretçileri ağırladı.

emitt-fuari-ocak-2018-1-(2).jpeg

Yoğun ilgi gören Bozüyük Belediyesi standını ziyaret eden isimler arasında Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un yanı sıra çok sayıda il, ilçe ve belde belediye başkanları ile vatandaşlar yer aldı.
 Yöresel tatlardan, Bozüyük’ün tarihi önemine, coğrafi konumundan, sahip olduğu doğal güzelliklere kadar Bozüyük hakkında her şey Emitt Turizm Fuarında tanıtılırken Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’da standı ziyaret eden katılımcıların sorularını yanıtlayarak bilgi verdi. Standı ziyaret edenlere Bozüyük’ün yöresel tadları ikram edilirken ayrıca “Çaycı Hüseyin” olarak bilinen ve Türk halkının sevgilisi olmuş oyuncu Alparslan Özmol tarafından da çay ikramı yapıldı.

emitt-fuari-ocak-2018-15-(1).jpeg

Bu haber toplam 2578 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.