ENGELLİ YAZARLARIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

ENGELLİ YAZARLARIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Bozüyüklü Yayınevi sahibi ve araştırmacı yazar Fahrettin Yüksel, engelli yazarların kitaplarını ücretsiz yayınlayarak hayallerini gerçekleştiriyor.Bozüyük...

A+A-

Bozüyüklü Yayınevi sahibi ve araştırmacı yazar Fahrettin Yüksel, engelli yazarların kitaplarını ücretsiz yayınlayarak hayallerini gerçekleştiriyor.
Bozüyük Yeniçepni Köyü'nden olan, orta ve lise eğitimlerini Bozüyük’te tamamlayan Fahrettin Yüksel, asıl mesleği olan Maden Mühendisliği mesleğini 11 yıldır Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde özel bir yeraltı kömür işletmesinden Üretim Müdürü olarak sürdürüyor.
Fahrettin Yüksel, 2011 yılında Egemen Yayınlarını kurarak yayıncılık hayatına başladı. Şu ana 18 farklı kitap çalışması yayınlamış olup toplamda 32 bin adet kitap basımı gerçekleştirdi. Basımını gerçekleştirdiği kitaplardan “Türk Tarihinde İz Bırakanlar”, “Deyimler ve İlginç Hikayeleri” “Gılgamış Destanı” ve “Osmanlı’nın Son Büyük Zaferi – Kut’ül Amare” isimli dört adet kitap kendi çalışmasıdır.

bozuyuk-e-selamlar.jpg
2018 yılı içerisinde Tavşanlı’da Kampüs Cafe ismi ile bir de kitap kafe açarak gençlere kitaplarla dolu nezih bir ortam sunan Yüksel, ayrıca engelleri yazarların kitaplarını da ücretsiz yayınlıyor.
Egemen Yayınları olarak Fahrettin Yüksel’in basımını gerçekleştirdiği son kitap olan “Kanadı Kırık Melek’in Kanadına Takılanlar” isimli kitap Sakarya’da yaşayan %99 engelli Rukiye Türeyen’in 2 yılda yazmış olduğu 4 hikaye, 1 oyun, 1 skeç ve 1 senaryodan oluşan bir kitap.
Bozüyüklü yayınevi sahibi Fahrettin Yüksel'in bir diğer kitaplarını ücretsiz yayınlayarak destek olduğu engelli yazar da Celal Çelik'tir.  Fahrettin Yüksel yine Celal Çelik'in benimde bir kitabım olsun hayalini gerçekleştirmesine destek olarak “İçimdeki Bitmeyen Özlem” isimli ilk kitabı yayınladı.

image7.jpeg


Bu haber toplam 2486 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.