ENGELLİLER DERNEĞİ ÜYELERİ YAZ KAMPINDA

ENGELLİLER DERNEĞİ ÜYELERİ YAZ KAMPINDA

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği üyeleri ‘Sosyal hayata engel yok’ projesi kapsamında Tekirdağ, Kumbağ engelsiz yaz kampına katıldı.Dernek Başkanı...

A+A-

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği üyeleri ‘Sosyal hayata engel yok’ projesi kapsamında Tekirdağ, Kumbağ engelsiz yaz kampına katıldı.

Dernek Başkanı İsmail Çelik, hayatında bir kez bile tatile gidememiş üyelerine böyle bir fırsat sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Çelik, “Dernek olarak sosyal ortamlara katılımları zor olan hayatında daha önce denize girmemiş tatil yapma fırsatı olmamış imkânı kısıtlı üyelerimizi kampa götürerek tatil yapmalarını sağladık. Dernek aktivitelerine yoğun katılım sağlayan yönetim kurulu tarafından belirlenen 9 kişiden oluşan 4 Aile moral, motivasyon çok yönlü rehabilite amaçlı Tekirdağ Kumbağ’da ki Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi derneklerinin ortaklaşa düzenlediği bir haftalık engelsiz yaz kampına katılım sağlandı. Ulaşımda Bozüyük Belediyesi Sayın Fatih Bakıcı' ya, kamp bedelinin karşılanmasında Bakıcı Ticaret yetkilisi Hakan Bakıcı’ya, Bozüyük Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ömer Boğaz’a, Bozüyük Özel Ekin Başak Rehabilitasyon Merkezi’ne, yolluk ve iaşe de Mehmet Erkoç, Samiye Erkoç, Arif Üresin, Gamze Çakır, Nefize Ertoy, Ersağ Kasap, farklı meyveci Nazmi ve ulaşım sorumlumuz gönüllülük örneği göstererek hizmet eden, Ömer Ergin’e çok teşekkür ederiz. Bize bu imkanı sağlayan herkesten Allah razı olsun inşallah” dedi.

20882517_10214257345409506_4968584604149580795_n-(1).jpg

Bu haber toplam 3159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.