'ENGELLİLERE ENGEL OLUYORLAR'

'ENGELLİLERE ENGEL OLUYORLAR'

Engelliler için ayrılmış otopark yerine yapılan araç parklarından rahatsızlığını dile getiren vatandaşlar: 'Bazı sürücüler engellilere engel oluyorlar' dedi. 

A+A-

Gazetemiz whatsaap ihbar hattına gelen bilgiye göre, engelliler için ayrılan araç park yerlerinin bazı sürücüler tarafından işgal edildiği kaydedildi. Özellikle engelli bireylerin araçlarıyla rahat bir şekilde giriş çıkış yapabilecekleri noktalara yapılan park yerlerinin işgal edilmesi vatandaşın tepkisini çekti.

Duyarlı bir okuyucumuz cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde bir sağlık ocağı önünde bulunan engelli park yerinin işgal edildiğini ifade ederek: 'Bu park yerleri engelli vatandaşlarımız için yapılmış. Fakat engeli olmayan vatandaşlarımız bu şekilde araç parkı yaparak engellilere engel oluyorlar. Kendilerini uyardığımız zaman ise tartışma ortamı oluşuyor. Lütfen daha dikkatli olalım. Buraları asıl sahipleri kullansın. Sağlık ocağına gelen engelli bireylerimiz için yapılan park yerlerini lütfen onlara bırakalım. Araçlarımızı onlar için ayrılmış yerlere değil de 20 metre ileriye bırakalım. Onlarda işlerini daha rahat şekilde görsünler. Devletimiz onlara bu şekilde bir ayrıcalık tanımış, o ayrıcalığı bizlerde onlara hissettirelim' dedi.

engellilere-engel-oluyorlar1.jpg

Bu haber toplam 2299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.