ERTUĞRULGAZİ DERNEĞİNDEN BOYKOT ÇAĞRISINA DESTEK

ERTUĞRULGAZİ DERNEĞİNDEN BOYKOT ÇAĞRISINA DESTEK

Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Celalettin Ateş, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD mallarına boykot çağrısına destek verdi.Celalettin Ateş,...

A+A-

Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Celalettin Ateş, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD mallarına boykot çağrısına destek verdi.

Celalettin Ateş, yaptığı yazılı açıklamada, “Emperyalistlerin oyununu bozmak için biz artık öncelikle dolar ve türevleriyle olan tüm ilişkimizi bitirdik, bundan sonra ülkemizde üretilen tamamen yerli Türk malı ürünleri tüketerek, kendi paramızı Türk liramızı kullanarak kendi ekonomimizi canlı tutacağız. Amerikan mallarını kesinlikle kullanmayacağız” dedi.

Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Celalettin Ateş, ülkemizin içinde bulunduğu süreçte dimdik devletimizin yanında olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Başta ABD olmak üzere emperyalist devletler son günlerde Ülkemize karşı ekonomik saldırı başlatarak döviz kurlarında, manipülatif hareketlilik yaşanmasını ve bu şekilde Ülkemizi ekonomik çıkmaza sokarak ayar vermeye kalkan zavallılar, siz Türkün ne zaman gördünüz esaret altına girdiğini, yüzyıllardır her yolu denediniz, haçlı ordularıyla çıktınız yenildiniz, içimize nifak soktunuz başaramadınız, dinimizi alet ettiniz olmadı, mezhep çatışması denediniz olmadı, sağcı solcu dediniz olmadı,terörlede olmadı, fetö elinizde patladı, ya şimdi paraylamı korkutacağınızı sanıyorsunuz, Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak bize ne zoru gösterip ayar verebilirsiniz nede yokluk gösterip ayar verebilirsiniz, bizimle sorunları ancak medenice karşılıklı eşit şartlarda konuşarak çözebilirsiniz. Bizler Ertuğrulgazinin torunları olarak her daim Ülkemiz ve milletimiz için Devletimizin yanında dim dik duruyoruz.

Ülkemiz bir çok alanda saldırılarla mücadele etmeye zorlanarak, enerjisinin kesilmesi ve gücünün tükenmesi için, bir taraftan terör, bir taraftan ekonomik, bir taraftan siyasi saldırılara maruz kalsada, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet anlayışıyla devletiyle milletiyle bir bütün olarak odaklandığı hedefe ilerlemeye devam edecektir. Bunun içinde desteğimizin amacına ulaşması ve emperyalistlerin oyununu bozmak için biz artık öncelikle dolar ve türevleriyle olan tüm ilişkimizi bitirdik, bundan sonra ülkemizde üretilen tamamen yerli Türk malı ürünleri tüketerek, kendi paramızı Türk liramızı kullanarak kendi ekonomimizi canlı tutacağız. Amerikan mallarını kesinlikle kullanmayacağız.

Artık Türk milleti olarak uyanmalıyız, Ülke olarak dışa bağımlı olduğumuz her daim karşımıza bazı yaptırımlar, ambargolarla karşımıza çıkacaklardır, bundan dolayı bizlerde İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak bu tarihi günlerde, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyor, tüm halkımızı da yerli malı üretmeye, yerli malı tüketmeye ve yerli para kullanmaya davet ediyoruz, sıkıntı bittiğinde yinede başka fırsatlar vermemek için kendi ürettiğimizi tüketmeye ve bu konu üzerinde halk olarak çok hassas olmamız, her zaman yerli malı olup olmadığına bakarak, yerli malı tercih etmemiz gerekmektedir.

Bu zorlu günlerde Ülkemize diz çöktüreceklerini, bedel ödeteceklerini ve ayar vereceklerini sanan gafillere karşı Devletimiz ve milletimizle bir bütün olarak eğilmeyeceğiz, Devletimizin yanında tüm dinamiklerimiz ile dim dik duracağız, Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak en kısa sürede bu saldırıyı atlatıp daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğimize inanıyorum.”

Bu haber toplam 1692 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.