ESNAF SANATKÂRLAR ODASI BAŞKAN ADAYI LÜTFİ TOKMAK BAŞKAN BAKICI’YI ZİYARET ETTİ

ESNAF SANATKÂRLAR ODASI BAŞKAN ADAYI LÜTFİ TOKMAK BAŞKAN BAKICI’YI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Lütfi Tokmak, 14 Şubat Çarşamba günü yapılacak Olağan Genel Kurul öncesinde Belediye Başkanı Fatih...

A+A-

Bozüyük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Lütfi Tokmak, 14 Şubat Çarşamba günü yapılacak Olağan Genel Kurul öncesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Lütfi Tokmak’a, aday Yönetim Kurulu üyeleri; Sebze ve Meyveciler Dernek Başkanı Adayı Tamer Çekirgeci, tuhafiyeci Selim Göktürk ve Fatih Bayraktar, kuaför Seda Saitoğlu, elektrikçi Can Atlıhan, bilgisayarcı Hikmet Bayrak, kıraathane işletmecisi Hikmet Bayrak, lokantacı Ekrem Tetik, aday Denetim Komisyonu üyeleri mobilyacı Sami Küçük, sanayici Erdal Altıntaş ve büfeci İsmail Özan eşlik etti. 

bsk--esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-adayi-tokmak-ziyareti-4.jpg
Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Bozüyük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Lütfi Tokmak, Başkan Bakıcı’ya seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan adayı Tokmak ilçe genelinde faaliyet gösteren esnafların sorunlarını çok yakından bildiğini belirterek “Tüm esnaflarımızı kapı kapı dolaşarak yaptığımız ziyaretlerimiz sürüyor. Ayrıca tüm siyasi parti temsilcilerimizi ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Bizim bu göreve talip olurken siyasi bir düşüncemiz olmadı. Amacımız sizlerle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak Bozüyük esnafına daha iyi hizmet verebilmek, esnafımızın yararına işler yapmak ve sorunlarına çözüm üretebilmek. Göreve geldiğimiz takdir de esnaflarımızın sorunlarının çözümü için kimlerle ve hangi makamlarla görüşülmesi, istişare edilmesi gerekiyorsa bunları ivedilikle gerçekleştireceğiz. Esnafımız kazanırsa Bozüyük kazanır. Bunun için bu göreve talip olduk” dedi. 
Adaylık sürecinde kendisine başarılar dileyen Başkan Bakıcı ise Bozüyük esnafının küçük, büyük demeden ekonomiye önemli katkısı bulunduğunu, tüm ilçe esnafının her zaman yanında olduğunu belirterek kendisine iletilen sorunlarla ilgili gerekenlerin yapılacağını kaydetti.

esnaf-sanatkârlar-odasi-baskan-adayi-lutfi-tokmak-baskan-bakici’yi-ziyaret-etti.jpg

Bu haber toplam 3572 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.