ESNAFLAR BAŞKANINI SEÇİYOR

ESNAFLAR BAŞKANINI SEÇİYOR

Bozüyük’te ilçenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Esnaf ve Sanatkârlar odasında seçim heyecanı yaşanıyor. Yarın Halk Eğitim Merkezi...

A+A-

Bozüyük’te ilçenin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Esnaf ve Sanatkârlar odasında seçim heyecanı yaşanıyor. Yarın Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek başkanlık seçimi için yüzlerce esnaf sandık başına gidecek. 2 adayın yer aldığı seçimlerde mevcut başkan İbrahim Kayacık ve başkanlığa aday olduğunu açıklayan Lütfi Tokmak arasında başkanlık yarışı yaşanacak. Bin 221 kayıtlı üyesi bulunan Esnaf ve Sanatkârlar odası genel kuruluna katılımın yüksek olması bekleniyor. Yarın yapılacak kongrede ilçe esnafları verecekleri oylarla 4 yıl süreyle kendilerini temsil edecek Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanını seçecek. 
Mevcut başkan İbrahim Kayacık eski başkanlardan Fahri Gürkan’ın görevi bırakması sonrasında 2010 yılında yapılan genel kurul sonrasında oda başkanlığı görevine seçildi. 2014 yılında yapılan genel kurulda ikinci kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Lütfi Tokmak ise geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yaparak Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözüm için görev beklediğini kaydetti. Seçim çalışmalarını büyük bir titizlik ve özveriyle sürdüren her iki başkan adayı da çalışmalarını tamamlayarak seçim gününü beklemeye başladı.  İlçe esnafı yarın sandık başına giderek kendisini en iyi şekilde temsil edeceğine inandığı başkan adayına oyunu verecek. Bizlerde Yeni Bozüyük Gazetesi olarak her şeyden önce kazananın ilçe esnafı olması temennisiyle her iki başkan adayına da başarılar diliyoruz.

 


Bu haber toplam 2227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.