FİLENİN SULTANLARI MAĞLUP OLDU

FİLENİN SULTANLARI MAĞLUP OLDU

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor voleybol takımı mücadele ettiği 2. lig Bayanlar 1. grupta bu hafta deplasmanda gurubun güçlü takımı Mehmet Erdem...

A+A-

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor voleybol takımı mücadele ettiği 2. lig Bayanlar 1. grupta bu hafta deplasmanda gurubun güçlü takımı Mehmet Erdem Marmara Akademi takımına  3-0 yenildi.

Ev sahibi Mehmet Erdem Marmara Akademi, Birinci seti 25-21, ikinci seti 25-16 ve üçüncü seti 25-20 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla grubunda ikinci mağlubiyetini alan  Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor voleybol takımı 9 puanda kaldı ve sıralamada beşinci sıraya geriledi. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor voleybol takımı bu yıl ilk kez yer aldığı grubunda oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 2 beraberlik alarak başarılı bir performans ortaya koydu. Ligin güçlü takımlarına karşı büyük mücadele veren filenin sultanlarının başarılı performansı sporseverlerin de takdirini topluyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da bu başarılı çıkışı yakından takip ederek imkânlar çerçevesinde voleybol takımına destek olmaya gayret gösteriyor.


Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.