FİLENİN SULTANLARI YİNE KAZANDI

FİLENİN SULTANLARI YİNE KAZANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. lig Bayanlar 1. grupta mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor  ligin 6. haftasında konuk ettiği İzmit...

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. lig Bayanlar 1. grupta mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor  ligin 6. haftasında konuk ettiği İzmit DSİ  takımını 3-0 yendi. Bugüne kadar oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet 2 beraberlik alarak 9 puanla 5. Sırada yer aldı.

bsk--idmanyurdu-voleybol-maci-izmit-dsi-2.jpg 
Hafta sonu kapalı spor salonunda oynanan ve çekişmeli geçen karşılaşmayı filenin sultanları zor da olsa kazanmayı bildi. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu birinci seti 25-22, ikinci seti 25-17 ve üçüncü seti 25-20 alarak sahadan 3-o galip ayrıldı. Sultanların bu galibiyetle 12 puana yükselmesi gerekiyordu. Ancak İnegöl Çarşı Spor ligden çekildiği için İnegöl Çarşı Spor galibiyetinden alınan 3 puan takımımızın puan hanesinden düşüldü. Karşılaşmayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, TSO Başkanı Buğra Levent ve çok sayıda sporsever takip etti. Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor takımını karşılaşma sonrasında tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

bsk--idmanyurdu-voleybol-maci-izmit-dsi-5.jpg


Bu haber toplam 1814 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.