GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORLAR

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORLAR

Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Rasim Keskin, gece boyunca devam eden alt yapı çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Belediye Başkanı...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Rasim Keskin, gece boyunca devam eden alt yapı çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın alt yapıya verdiği önem doğrultusunda Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin daha güçlü ve sağlam bir alt yapıya kavuşturulması amacıyla başlatılan alt yapı çalışmaları gece ve gündüz olmak üzere kesintisiz olarak devam ediyor. Yoğun yağışlarda Kasımpaşa Mahallesinin bir bölümünden, Çarşı Mahallesinin bir bölümü ile Yenidoğan Mahallesinden akan yağmur sularının meydana getirdiği taşkın olaylarının önüne geçilmesi amacı ile Saraycık Caddesi’ndeki su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları birbirinden ayrılarak yeni yağmur suyu hattı döşeniyor. Yapılan yağmur suyu hattı ile gelen yağmur suları yer altına alınarak DSİ kanalına bağlantısı yapılıyor. Yağışlar başlamadan çalışmaların bir an evvel tamamlanması amacı ile gece mesaisi yapan ekipleri ziyaret eden Başkan yardımcısı Keskin, çalışmaların durumu hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Personele yoğun çalışmaları ve gayretleri nedeni ile teşekkür eden Başkan yardımcısı Keskin çalışmalarında kolaylıklar diledi.

bsk--yrd-keskin-su-knz--yagmur-suyu-gece--3-(1).jpg

Bu haber toplam 1723 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.