'GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM ŞART'

'GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM ŞART'

Kasımpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Muarrem Can gazetemizi ziyaret etti. Azalar; Serkan Manav, Ender Kavurmacı, Mensur Çelik ve Mesutcan Demiröz ile birlikte...

A+A-

Kasımpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Muarrem Can gazetemizi ziyaret etti. Azalar; Serkan Manav, Ender Kavurmacı, Mensur Çelik ve Mesutcan Demiröz ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Muhtar Adayı Muarrem Can: 'Gelişim için değişim şart' diyerek Kasımpaşa Mahallesi sakinlerinin oylarına talip olduklarını söyledi.
1968 yılında Bozüyük Erikli Köyü'nde doğduğunu, Bozüyük Seramik Meslek Lisesi'nden mezunu olduğunu ifade eden Muarrem Can: 'Evli ve 2 çocuk babasıyım. Emekliyim. Aynı zamanda mahallemizde esnaflık yapıyorum. Kasımpaşa Mahallesi Eczacıbaşı bulvarında kendi evimde oturmaktayım. Ekip arkadaşlarımla birlikte hizmete talibiz, desteklerinizi bekliyorum' dedi.
Kasımpaşa Mahallesi'nin sorunlarını yakından bildiğini ve bunlara çözüm olmak için göreve talip olduklarını kaydeden Kasımpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Muarrem Can şöyle konuştu: 'Bozüyük'ün en fazla elektrik kesintisi yaşayan noktası Şenkal Caddesi ile çevre yolu arasında kalan yerleşim yeri. Daha önce yetkililere iletmemize rağmen konuyla ilgili çözüm bulunamadı. Allah nasip eder biz göreve gelirsek ilk işimiz ekip arkadaşlarımızla birlikte bu sorunu ortadan kaldırmak olacak.

dsc_0184.jpg
Özellikle yaz aylarında düğün salonu ve kanal boyundaki madde bağımlıları  vatandaşımızı tehdit etmekte. Göreve geldiğimiz anda bu sorunla ilgili de çözüm arayacağız.
Eskiden mahallemiz cazibe merkeziydi. Özellikle Flamingo yoluna insanlar dinlenmeye gelirdi. Fakat son zamanlarda mahallemiz cazibesini kaybetti. Ekip arkadaşlarımızla birlikte eskiden olduğu gibi mahallemizin tekrar cazibe merkezi haline getirmek için çalışacağız.
Kasımpaşalılar Derneğini tekrar canlandıracağız. Burada gençliğimizi ve mahalle sakinlerimizin toplanmasını birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını sağlayacağız.' dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce'de Kasımpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Muarrem Can ve ekibine başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret daha sonra hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 


Bu haber toplam 3250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum