GENÇ KIZLARIN UMUDU OLDULAR

GENÇ KIZLARIN UMUDU OLDULAR

Bozüyük’te sosyal medya üzerinden kurulan bir grup olan, “İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim” adlı sosyal medya platformu, örnek bir projeye...

A+A-

Bozüyük’te sosyal medya üzerinden kurulan bir grup olan, “İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim” adlı sosyal medya platformu, örnek bir projeye daha imza attı. Sosyal medya platformunun üyeleri tarafından maddi imkansızlıklardan dolayı çeyizini hazırlamayan genç kızların umudu oldular. 

d.jpg
Düğünü olacak ihtiyaç sahibi genç kızların çeyiz taleplerini grup üyeleri el birliği ile tamamladı. Her geçen gün farklı yardımlara vesile olan “İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim”  grubunun üyeleri bir çok insanının yardımına yetişti. Örnek bir titizlikle yardımlarını ulaştıran hayır severler genç kızları da  unutmadılar. Grup Yöneticisi Kısmet Kolivar Sağlam'a durumunu belirten genç kızların çeyizi kısa bir zaman diliminde hazırladı. Yakın zamanda düğünü olacak 3 genç kızın hayalleri gerçek olmakla birlikte gelenek ve göreneklere olan saygının devam etmeside gözler önüne serildi.

30546274_10213853500306529_1464908080_o-(2).jpg
Yapılan çeyiz kampanyası hakkında bilgi veren Grup Yöneticisi Kısmet Kolivar Sağlam; " Aldığımız her ihtiyacı severek gidermeye çalışıyoruz ama çeyiz söz konusu olduğunda ayrı bir heyecanla toplayıp bir araya getirdim ve bunu kendimin de yetim biri olarak gelin olması nedeni ile bu konuda çok hassas davranıyorum. Kişilerle empati yapmam çok zor olmuyor. Zor durumda olan kişilere yardım ederken çok mutlu hissediyorum tabiki bunları bana destek veren gurup üyelerim sayesinde yapabiliyorum başta en büyük yardımcım  Gülşehir Gülmen ve tüm gurup üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

30120608_10213853545467658_1462570745_n-(1).jpg

Bu haber toplam 2461 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.