GENÇLİK TURNUVALARI BAŞLIYOR

GENÇLİK TURNUVALARI BAŞLIYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Turnuvaları kapsamında Plaj Voleybolu Turnuvası, Sokak Basketbolu ve Plaj Futbolu Turnuvaları düzenleniyor.Gençlik...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Turnuvaları kapsamında Plaj Voleybolu Turnuvası, Sokak Basketbolu ve Plaj Futbolu Turnuvaları düzenleniyor.
Gençlik Turnuvalarına katılmak isteyenler için 14 Temmuz Cuma günü başlayan kayıtlar 21 Temmuz 2017 Cuma günü sona erecek. Katılımcıların hiçbir ücret ödemeyeceği turnuva kayıtları Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılacak. 4 Eylül Basketbol Sahalarında 26-29 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Plaj Voleybolu Turnuvası’na kız ve erkek takımları olmak üzere ikişer kişilik takımlar ve 12 yaş üzeri voleybol severler katılabilecek. 4 Eylül Basketbol Sahalarında 26-29 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Sokak Basketbolu turnuvasına kız ve erkek takımları olmak üzere 3+1 kişilik takımlar ve 12 yaş üzeri basketbol severler katılabilecek. Plaj Voleybolu Turnuvası ve Sokak Basketbolu Turnuvası’nın tamamlanmasının ardından ise Plaj Voleybolu Turnuvası başlayacak. 4 Eylül Basketbol Sahalarında 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Plaj Voleybolu Turnuvasına erkek takımları 7+1 kişilik takımlar ve 15 yaş üzeri futbol severler katılabilecek.
Geçtiğimiz yıl ilk kez yapılan ve yoğun ilgi gören spor turnuvalarının bu yıl da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

20170717aw125286_03.jpg


Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.