GENEL MÜDÜR OLDU

GENEL MÜDÜR OLDU

22, 23 ve 24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği Genel Müdürü oldu.Türkiye’nin en...

A+A-

22, 23 ve 24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği Genel Müdürü oldu.

Türkiye’nin en büyük yatırımcı kuruluşlarından biri olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği’ne bin 642 kooperatif, 13 şirket, 3 vakıf ve 17 bölge müdürlüğü bağlı bulunuyor. Türkiye genelinde 15 binden fazla çalışanı olduğu belirtiliyor. Merkez Birliğinin yıllık bütçesinin ise 25 Milyar TL olduğu kaydedildi. Ayrıca bütçe ve istihdam edilen personel sayısı olarak merkez birliğinin 8 bakanlıktan daha büyük bir kuruluş olduğu da ifade edildi. Dr. Fahrettin Poyraz bu görevin kendisine verilmesiyle tarım alanında A’dan Z’ye her alanda yetkili kılındı. Yarın saat 11.00’de Ankara Arı stüdyolarında yapılacak tören ile mevcut Genel Müdür Ayhan Karayama görevini Dr. Fahrettin Poyraz’a teslim edecek. Bizlerde Yeni Bozüyük Gazetesi olarak 22, 23 ve 24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Fahrettin Poyraz, 3 Temmuz 1968’de Kütahya Domaniç’te doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde; doktorasını Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Siyaset Bilimi alanında tamamladı. Maliye Bakanlığında muhasebe denetmeni, Sayıştay Başkanlığında baş denetçi olarak görev yaptı. Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ile Mali Hukuk Dergisi Yayın Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 22, 23 ve 24’üncü dönemde Bilecik Milletvekili seçildi. 24. Dönemde Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığı görevini yaptı. Poyraz, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 6711 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum