GÖREVE BAŞLADI

GÖREVE BAŞLADI

Bozüyük’te Halis Çelik’in İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevine atanmasının ardından boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine...

A+A-

Bozüyük’te Halis Çelik’in İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevine atanmasının ardından boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Ertuğrulgazi İlkokulu Müdürü Servet Çetinkaya getirildi. İlk dönemin son haftasına girilirken yapılan devir teslim töreninin ardından yeni müdür Servet Çetinkaya görevine başladı. Çetinkaya, öğrencileri akademik bilgilerle donatmanın yanında milli ve manevi değerlere sahip sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleriyle de gelişmiş bireyler olarak yetiştirmenin öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, “Türk Milli Eğitiminin ilke ve hedefleri ışığında amacımız; nesil yetiştirmenin medeniyet inşası iddiasını sürdürmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi sadece akademik bilgilerle donatmanın yanında milli ve manevi değerlere sahip sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri de gelişmiş bireyler olarak yetiştirmeyi önceliğimiz olarak görüyoruz.  Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak 2023 hedefleri ile 2053 ve 2071 vizyonuyla buluşturacak nesiller yetiştirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.
Çetinkaya, 1974 yılında Pazaryeri´nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bilecik´te tamamladıktan sonra Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nden mezun oldu. 1998 yılında Şırnak Silopi ilçesinde göreve başladı. Ardından Sakarya atandı. Bilecik´te çeşitli okullarda yöneticilik görevlerinde bulundu. Son olarak Ertuğrulgazi İlkokulu Müdürlüğü görevini yürütürken İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Servet Çetinkaya, evli ve bir çocuk babasıdır. Yeni Bozüyük Gazetesi olarak yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya’yı kutluyor, görevinde başarılar diliyoruz.

_dsc0820-(1).jpg


Bu haber toplam 3479 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.