“GÖREVİMİZ HALK İÇİN ÇALIŞMAK"

“GÖREVİMİZ HALK İÇİN ÇALIŞMAK"

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu belediye personeline yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerine katılarak “Bozüyük’e hep...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu belediye personeline yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim seminerine katılarak “Bozüyük’e hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.
Bozüyük Belediyesi’nde çeşitli birimlerde görevli personele 4734 Kamu İhale Kanunu, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 5393 Sayılı Belediye Kanunu, Belediye Başkanı, Belediye Encümeni, Belediye Meclisi görev ve sorumlulukları konularında hizmet içi semineri verildi. İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Emekli Başkontrolörü Haluk Nalçakar’ın konuşmacı olarak katıldığı ve Metristepe Kültür Merkezi’nde yarımşar günden iki gün süreyle verilen eğitim seminerine 45 personel katıldı. İlgili konuları personele açıklayıcı bir anlatım ve bol örneklerle aktaran emekli Başkontrolör Haluk Nalçakar personelden gelen soruları da yanıtladı.
Seminerin son bölümüne katılan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, eğitimi veren İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Emekli Başkontrolörü Haluk Nalçakar’a teşekkür ederek personele de çalışmalarında başarılar diledi. “Bizler siyasi süreçlerden gelen insanlarız. Ama göreve geldikten sonra siyasi kimliğimiz bizim içimizde kalır” diyen Başkan Bakalcıoğlu “sizlerin de elbette her birinizin siyasi görüşleri var. Hepsine de saygım var. Tek şartım, bu kimliği öne çıkartmadan, birbirimize ihanet etmeden, birbirimizi aldatmadan, halk için çalışmak görevimiz. Önümüzde 5 yıllık bir süreç var. İnşallah bu süreçte de hep birlikte çok güzel hizmetler yaparız” dedi.

bsk--haluk-nalcakar-egitim-semineri--3.jpg


Bu haber toplam 2661 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.