GRUP MÜSABAKALARINA KATILDILAR

GRUP MÜSABAKALARINA KATILDILAR

Bilecikli karateciler Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarına katıldı. 9 sporcunun katıldığı turnuva da...

A+A-

Bilecikli karateciler Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarına katıldı. 9 sporcunun katıldığı turnuva da bir ikincilik bir üçüncülük ve beş beşincilik elde edildi. Müsabakaya katılan Erdem Tuna 60 kg da ikinci olarak iyi bir başarıya imza attı. Ayrıca uluslararası hakem olan Bozüyük İlçe Antrenörü Memduh Sakarya da müsabakalarda hakem olarak görev yaptı.

img_9859-(1).jpg

Müsabakayla ilgili olarak açıklama yapan antrenör Memduh Sakarya yaptığı açıklamada: ‘’Bu sene Bir sporcumuzla katıldığımız Anadolu yıldızlar ligi müsabakalarına önümüzdeki senelerde daha çok sporcularla katılıp daha iyi başarılar elde etmek istiyoruz. Daha çok sporcumuzun olması için yakın zamanda bütün okulları dolaşıp karate tanıtım çalışması yapacağız. Daha fazla sporcuya ulaşıp daha büyük başarılar elde etmek için daha çok çalışacağız. Bizlere çalışmalarımız süresince her zaman destek olan Bozüyük Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı, İl Spor Müdürümüz Aslan Yıldız ve İlçe Spor müdürümüz Sayın Rüştü Yıldırım ve velilerimizin desteği sürdükçe bu başarıların artacağına inancım tamdır’’ dedi.
Ayrıca müsabakalardan sonra sporcular Fethiye ilçesini gezme fırsatı da buldular. Ölüdeniz kenarına giden karateciler yamaç paraşütü yapanları izlediler ve kumsalda yürüyerek stres attılar.

img_9872-(1).jpg

Bu haber toplam 2338 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.