GRUP YOLLARI ASFALTLANIYOR

GRUP YOLLARI ASFALTLANIYOR

Bozüyük’e en uzak mesafede bulunan Osmaniye ile Gökçeli köylerini Cihangazi Köyüne bağlayan grup bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmaları devam...

A+A-

Bozüyük’e en uzak mesafede bulunan Osmaniye ile Gökçeli köylerini Cihangazi Köyüne bağlayan grup bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan asfalt çalışmalarının olağanca hızıyla devam ettiği ve şu anda Cihangazi ile Dereyalak Köyü arasında kalan bölümde asfaltlama çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

Yol çalışmalarını yakından takip eden ve AK Parti İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti iktidarıyla birlikte köylerin ulaşım alanındaki refah seviyesinin her geçen yıl arttığını söyledi.  Başkan Mesut Çetin, “İlçemizin en uzak köylerinden olan Gökçeli ve Osmaniye ile Dereyalak köyleri arasında sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Bugünlerde ise Cihangazi ve Dereyalak köyü arasında kalan bölümde asfalt çalışmalarımız sürüyor. Hava şartlarında olağanüstü bir değişim olmazsa 15-20 gün gibi bir zaman dilimi içerisinde bu yolumuzun asfaltı da bitirilmiş olacak. Maşallah geçmiş dönemlere baktığımızda şimdiki yollarımız 15 yıl önce ülkemizin şehirlerarası yollarından daha geniş ve güzel oluyor. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ayrıca diğer köy yollarımızın yama çalışmaları da aralıksız olarak devam ediyor. Kış gelmeden bütün köy yollarımızın bakımı yapılmış olacaktır. Bu yolların yapımında emeği geçen Milletvekillimiz Sayın Halil Eldemir’e, Bilecik Valimiz Sayın Tahir Büyükakın’a, Bozüyük Kaymakamımız Sayın Hasan Yaman’a, Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcıya ve emeği geçen herkese bu yollarda seyahat edecek hemşerilerimiz adına teşekkür ederim. AK Parti çalışıyor Bozüyük gelişiyor” dedi.

23380289_1598959913498077_8157054237315146408_n-(1).jpg

Bu haber toplam 1909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum