GÜVEN TAZELEDİ

GÜVEN TAZELEDİ

Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 21. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Ahmet Ünal ve nakliyeci Orhan Sabutay’ın...

A+A-

Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 21. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Ahmet Ünal ve nakliyeci Orhan Sabutay’ın başkanlık için yarıştığı genel kurul sonunda seçimin kazananı mevcut başkan Ahmet Ünal oldu.

soforler-odasi-(1).jpg

512 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerinin 375’i oy kullandı. Yapılan seçimde 227 oy alan Ahmet Ünal, güven tazeleyerek 3’üncü kez başkan seçildi. Diğer aday Orhan Sabutay ise 141 oy aldı. 5 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde, 2 oy da boş çıktı.

soforler-odasi-(4).jpg

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan genel kurul, divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yönetim, denetim ve bilanço gelir gider tablosunun okunup ibra edilmesinin ardından Oda Başkanı Ahmet Ünal tarafından kendilerini ibra eden oda üyelerine teşekkür edildi. Daha sonra divan Başkanı tarafından salondan ayrılmadan önce Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya söz verildi. Başkan Bakıcı, her iki adaya da başarılar dileyerek kazananın Bozüyük olması temennisinde bulundu. Adayların yönetim kurulu listelerinin tanıtılmasının ardından divan heyeti yerini İlçe Seçim Kurulu görevlilerine teslim etti. Daha sonra ilçe seçim kurulu görevlilerince oy kabinlerinin düzenlemesinin yapılmasıyla oy verme işlemine başlandı.

soforler-odasi-(11).jpg

Başkan Ahmet Ünal’ın yönetim kurulu listesinde Necati Arslan, Ayhan İnci, Mesut Çıbık, Paşa Dündar, Aziz Topal ve Ahmet Bayram yer aldı.

28946554_10156061812671832_2039900373_o.jpg

soforler-odasi-(12).jpg

Bu haber toplam 4832 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.