HAKİM VE SAVCI ATAMALARI YAPILDI

HAKİM VE SAVCI ATAMALARI YAPILDI

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2017 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnameleri kapsamında Bozüyük'te birçok hakim ve savcının yeni görev yerleri...

A+A-

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2017 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnameleri kapsamında Bozüyük'te birçok hakim ve savcının yeni görev yerleri belirlenirken yeni atamalar da yapıldı.
Mehmet Ali Ergin Tosya Cumhuriyet Savcılığından Bozüyük Cumhuriyet Savcılığına, Yasin Yanar Siverek Cumhuriyet Savcılığından Bozüyük Cumhuriyet Savcılığına ve Erol Ormantepe Haymana Hakimliğinden Bozüyük Hakimliğine, Yasemin Yaman Bozüyük Hakimliğinden Sakarya Hakimliğine getirildi.
Bilecik ve çevresinde de hakim ve savcıların yeni görev yerleri belirlendi.
HSYK, bin 45 hakim ve savcının görev yerini değiştirirken, Cengiz Doğan Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’ndan Bakırköy Hakimliğine, Derya Doğan Bilecik Hakimliğinden Bakırköy Hakimliğine, Ahmet Çelik Bilecik Hakimliğinden Eskişehir Hakimliğine,  getirildi. Kamil Kaya, Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığından, Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı, Ayşenur Köşek Söğüt Hakimliğinden Bilecik Hakimliğine, Seçkin Pekşen Turhal Cumhuriyet Savcılığı’ndan Bilecik Cumhuriyet Savcılığına getirildi.


Bu haber toplam 2963 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.