'HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ'

'HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ'

Vali Tahir  Büyükakın ve eşi Figen Büyükakın, 'Anneler Günü' dolayısıyla şehit anneleri ve huzurevinde kalan anneler ile biraraya geldi.Vali Büyükakın...

A+A-

Vali Tahir  Büyükakın ve eşi Figen Büyükakın, 'Anneler Günü' dolayısıyla şehit anneleri ve huzurevinde kalan anneler ile biraraya geldi.
Vali Büyükakın ve eşi Figen Büyükakın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçu Yücel ve eşi Deniz Yücel, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve eşi Zuhal Namal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Özcan ile şehit anneleri ve huzurevinde kalan anneler katıldı. 

haklarini-odeyemeyiz2.jpg
Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte annelerle yakından ilgilenerek, günlerini kutlayan Vali Büyükakın, "Bugün bizleri yetiştiren, emeğini ve hakkını ödeyemeyeceğimiz annelerimizin günü. Bu anlamlı günde şehit annelerimiz ve huzurevinde kalan annelerimiz ile  birlikteydik. Hepsi varolsun. Haklarını biz ödeyemeyiz, onlar bize haklarını helal etsin." dedi.

Kahvaltıya katılan annelerde Vali Büyükakın'ın her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, Anneler Gününde kendilerini yanlız bırakmadığı için Vali Büyükakın'a ve eşi Figen Büyükakın'a teşekkür etti.haklarini-odeyemeyiz4.jpg

Bu haber toplam 1526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.