'HATALI SÜRÜCÜYE KIRMIZI DÜDÜK'

'HATALI SÜRÜCÜYE KIRMIZI DÜDÜK'

Kurban Bayramı tatilinde kazaları en aza indirmek amacıyla hayata geçirilen "Hatalı sürücüye kırmızı düdük" kampanyası tüm Türkiye'de olduğu gibi...

A+A-

Kurban Bayramı tatilinde kazaları en aza indirmek amacıyla hayata geçirilen "Hatalı sürücüye kırmızı düdük" kampanyası tüm Türkiye'de olduğu gibi Bozüyük'te de başlatıldı. 
İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı iş birliğiyle başlatılan "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi kapsamında, ekipler hal kavşağında uygulama yaptı.
İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner'in bizzat katıldığı uygulamada araçlardaki çocuklara düdük ve broşür dağıtıldı. Emniyet Müdürü Güner, kampanya hakkında ailelere bilgi verdi, çocuk polislere görevlerini anlattı.
Kampanya ile ilgili gazetemize özel açıklamada bulunan İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner şunları dile getirdi: 'Türkiye genelinde trafik kazalarını en aza indirmek için yapılan çalışmalar kapsamında 'Bu bayramda bende trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' kampanyası başlatıldı.


'ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ'
Kampanya doğrultusunda bugün ilçemizde yaptığımız uygulamayla araç içerisinde bulunan çocukları ailenin trafik polisi ilan ettik. Aileleri kampanya hakkında bilgilendirdik. Çocuklara ise görevlerini anlattık. Sürücülerin trafik kurallarına uymadıkları anda verdiğimiz kırmızı düdükleri kullanmalarını söyledik. Bu kampanyayla birlikte çocuklarımızın trafik konusunda bilinçlenmelerini sağlıyoruz. Biz bayram tedbirlerimizi aldık. Kazaları en aza indirmek için çalışamalarımızı sürdüreceğiz.

dsc_0362.jpg
'UYKUSUZ YOLA ÇIKMAYIN'
Sürücülerimiz kesinlikle uykusuz şekilde yola çıkmasınlar. Birbirlerine karşı hoş görülü olsunlar. Trafik kurallarına uysunlar. Bu konulara duyarlı olsunlar. Trafik kurallarına kendileri uyarlarsa, dinlenmiş vaziyette olurlarsa ulaşmak istedikleri yere sağlıklı şekilde ulaşırlar.' dedi. 

dsc_0335.jpgdsc_0339.jpg

 

Bu haber toplam 2990 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.