HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bozüyük'te sosyal medya üzerinden son günlerde adını sıkça duyuran ''İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim' grup yöneticisi aynı zamanda Yeni...

A+A-

Bozüyük'te sosyal medya üzerinden son günlerde adını sıkça duyuran ''İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim' grup yöneticisi aynı zamanda Yeni Mahalle Muhtar adayı Kısmet Sağlam bir ihtiyaç sahibinin daha hayallerini gerçekleştirdi.
Doğuştan engelli olan 42 yaşındaki ihtiyaç sahibini tekerlekli sandalyeye kavuşturdu. Aldığı bilgiler doğrultusunda harekete geçen Sağlam, yaptığı araştırmalar sonucunda yardım severlerin desteği ile ihtiyaç sahibini mutlu etti.
Konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada o mutlu oldu biz çok daha mutlu olduk dedi. Kısmet Sağlam; "Doğuştan engelli olan 42 yaşındaki ablamız 8 yaşındayken önce annesini sonra babasını kaybetmiş.  Yengesi ve ağabeyi bakımını üstlenip adeta kendi çocukları gibi bu yaşa getirmiş.  Kütahya'nın bir  köyünde yaşayan ablamızın tek hayali var oda kimsenin yardımı olmadan kendi başına hareket  edebilmekdi. Bizde bu isteğini en olabilecek şekilde gerçekleştirmeye çalıştık.

c3ca575f-ffb3-4d8a-8e33-d08ccfce8c2c.jpg
'Duyduğum her sorun benimde sorunum'
 42 yıl boyunca ellerinin ve dizlerinin üzerinde yürüdüğü için kemiklerinde oluşan rahatsızlıklardan da kurtulacak. Normal olarak oturabildiği tek  koltuk bu araba olacak o çok mutlu oldu biz çok çok mutlu olduk. Bu bilgiler tarafıma ulaştığında bir süre araştırma yaptım. Bu hayali gerçekleştirmem de yardımcı olan Aynur Hoşoğlu ablama ve cihazda yarı yarıya indirim yapan Kaplan Medikal'e çok teşekkür ediyorum.
Hayat paylaştıkça güzeldir. Ben etrafımdan bir haber yaşayamıyorum, duyduğum her sorun benimde sorunum olup çözüme ulaşana dek çabamızı göstermeye devam edeceğiz" dedi

 


Bu haber toplam 2012 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.