HEDEFLERİ BÜYÜK

HEDEFLERİ BÜYÜK

Bozüyük Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Faruk Akın görevine başladı. Müdür Akın, bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür...

A+A-

Bozüyük Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Faruk Akın görevine başladı. Müdür Akın, bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ederken temel amaçlarının sahip oldukları nitelikli akademik kadroyla bilgili ve donanımlı gençler yetiştirmek olduğunu söyledi. Bozüyük MYO öğrencileri için daha yaşanabilir bir Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Doç. Dr. Faruk Akın, “Hayırlısıyla kısa bir süre önce göreve başladım. Öncelikle Meslek Yüksekokulu’muzun bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aslen Pazaryeriliyim, Bozüyük’te yaşıyorum ve Bozüyük’ü son derece önemsiyorum. Bozüyük Meslek Yüksekokulu’nun sahip olduğu güçlü akademik kadro en önemli değerlerinin başında geliyor. Bu güçlü ve nitelikli kadroyla birlikte temel amacımız bilgili ve donanımlı gençler yetiştirmek olacaktır. Önümüzdeki süreçte bu bilinçle hareket ederek hali hazırda 600 civarında olan öğrenci sayımızı daha yukarılara çıkartmak için gerekli alt yapı çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Bozüyük’ün bunu fazlasıyla hak ettiğini biliyorum. Bozüyük Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz için daha yaşanabilir bir Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi hedefliyoruz. İnşallah bu doğrultuda belediye ve tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde mevcut sorunlara çözüm bulmak için çalışacağız” dedi.

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Akın, aslen Pazaryeri Dereköylüdür. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi (AÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olan Akın, 2003 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü Bankacılık Ana Bilim Dalında yüksek lisansını, 2008 yılında ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Finans ve Bankacılık Ana Bilim Dalı doktora programını tamamladı. 2015 yılında ‘Makro iktisat’ alanında doçent unvanını alan Akın, 2011-2017 yılları arasında Pazaryeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüttü. Doç. Dr. Faruk Akın evli ve iki çocuk babasıdır. Bizler de Yeni Bozüyük Gazetesi olarak Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan müdürümüz Doç. Dr. Faruk Akın'a görevinde başarılar diliyoruz.

12592723_1219401201417312_3290923788401834797_n-(2).jpg

Bu haber toplam 4232 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum