HER MAHALLEDE FARKLI PROJE

HER MAHALLEDE FARKLI PROJE

Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Yardımcısı...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Yardımcısı Avcıoğlu; İlçenin farklı noktalarındaki çeşitli çalışmaları yerinde incelerken, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan yardımcısı ilk olarak çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan otogar yanı ve Kasımpaşa Mahallesi geneli taş ve asfalt çalışmalarını yerinde incelerken, çevrede yaşayan vatandaşlar ile görüşmeyi de ihmal etmedi. Kasımpaşa Mahallesi'nin ardından Atatürk Caddesi orta refüjde devam eden , çiçeklendirme peyzaj çalışmalarını ziyaret eden Avcıoğlu; çalışanlara kolaylıklar dileyerek; “Bozüyük'ü boydan boya geçen ve son derece önemli olan ana cadde üzerinde başlattığımız çalışmalar kapsamında, orta refüj tamamen yenilendi ve çiçeklendirme çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Böylece yapmış olduğumuz ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ile hayata geçirmiş olduğumuz büyük projeleri de taçlandırmış olacağız” dedi.
Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu incelemelerine Bozüyük Belediyesi tarafından çalışmaları devam eden Tekke Mahalle parkı ile devam etti. Bozüyük Belediyesi'nin büyük projelerinden bir yenisi de Tekke Mahalle de devam ederken, Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu, bölgeye giderek,  çalışmaları yerinde inceledi. Her Mahallenin istek ve talepleri doğrultusunda projeleri hayata geçirdiklerini belirten Avcıoğlu son olarak Yeni Mahalle'de çalışmaları süren yokuş sokak parkını ziyaret etti.
Çalışanlara kolaylıklar dileyen Avcıoğlu, Bozüyük için ve Bozüyük'ün geleceği için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

bsk--yrd-avcioglu-her-mahalle-farkli-proje--4.jpg


Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.