'HİZMET ETMEYE HAZIRIM'

'HİZMET ETMEYE HAZIRIM'

Kasımpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Kosova, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce ile görüşen Muhtar Adayı Sinan Kosova:...

A+A-

Kasımpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Kosova, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce ile görüşen Muhtar Adayı Sinan Kosova: 'Kasımpaşa Mahallesi için çalışmaya ve hizmet etmeye hazırım' dedi
'Vakit geçirmek için değil, hizmet etmek için desteğinizi istiyorum' diyerek Kasımpaşa Mahallesi sakinlerine seslenen Muhar Adayı Kosova: '1979 doğumluyum. 23 yıldır Kasımpaşa Mahallesi kanal boyunda ikamet etmekteyim. İlköğretim ve liseyi Bozüyük'te okudum. Evli ve iki kız çocuğu babasıyım.  7 yıl Eczacıbaşı fabrikasında çalıştım. 8 yıl Kasımpaşa Mahallesi'nde esnaflık yaptım. Şimdi ise Kasımpaşa Mahallesi için çalışmaya ve hizmet etmeye hazırım. Vakit geçirmek için değil hizmet etmek için desteğinizi istiyorum' dedi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce'de Muhtar Adayı Kosova'ya başarılar dileyerek, ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret; hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 
Diğer yandan Kasımpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Kosova'nın aza listesi ise şu isimlerden oluşuyor: İ.Hakkı Yavaş-Esnaf, İsmail Şahin-Esnaf, Süleyman Uzun-Esnaf, Elif Erarslan-Ev hanımı, Özgür Aydemir-Dodurgalılar Derneği Yöneticisi, Mehmet Büber-Demir Döküm Çalışanı, Mehmet Ağaç-Gazi, Ahmet Taş-Esnaf. 

dsc_0177.jpg


Bu haber toplam 3612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.