'HİZMETİ VATANDAŞ İÇİN YAPIYORUZ'

'HİZMETİ VATANDAŞ İÇİN YAPIYORUZ'

Vali Tahir Büyükakın, 'Hizmeti vatandaş için yapıyoruz, dolayısıyla gerek planlama gerek takibi aşamasında vatandaşın da söz hakkı var' dedi. Vali...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, 'Hizmeti vatandaş için yapıyoruz, dolayısıyla gerek planlama gerek takibi aşamasında vatandaşın da söz hakkı var' dedi. 
Vali Tahir Büyükakın halk toplantılarına devam ediyor. Bilecik merkeze bağlı Gülümbe köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Büyükakın burada vatandaşların sorun ve talepleri dinledi. 

dsc_6914.jpg
Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantılarının planlama ve iş takibi açısından büyük fayda sağladığını ifade eden Vali Büyükakın, "Hizmeti vatandaş için yapıyoruz, dolayısıyla gerek planlama gerek takibi aşamasında vatandaşın da söz hakkı var. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, İçişleri Bakanımızın talimatlarıyla, selamları ile buradayız.  Bu toplantıların büyük faydasını görüyoruz." dedi.

Vali Büyükakın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Gülümbe Köy Muhtarı Ali Osman Kaya ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
3-(13).jpg


Bu haber toplam 1723 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.