'HİZMETİNİZE TALİBİM'

'HİZMETİNİZE TALİBİM'

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çelik, Ak Parti Bozüyük Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Dernek Başkanı Çelik:...

A+A-

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çelik, Ak Parti Bozüyük Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Dernek Başkanı Çelik: 'Engelli STK başkanı olarak; engelli hakları ve yerel yönetimler de hakların korunması, uygulanması, geliştirilmesi noktasında daha aktif hizmet vermek, bizlerin yerel mecliste temsili amacı ile 31 Mart Yerel seçimlerinde Ak Parti Bozüyük Belediye Meclisi üye adayı olarak desteğinize, sahada hizmetinize talibim.' dedi.
Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çelik gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: '1967 Bozüyük doğumluyum. 13 yaşından bu tarafa tekerlekli sandalye kullanan, ortopedik engelli birey olarak; 6 yıldır Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanlığı yapmaktayım. Pek çok siyasi yönetimler, liderler gördüm. Engellilerin sağlık, tedavi, eğitim, istihdam ve sosyal hayatlarında yaşadıkları zorlukları gayet iyi biliyorum. Bu süreçleri bizzat yaşadım. Fakat Ak Parti iktidarı ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde başlayan ve Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminde de devam eden biz Engellilere yönelik tedavi, eğitim, istihdam ve sosyal destek politikalarının hayata etkin bir şekilde geçirilmesi, pozitif ayrımcılık, erişilebilirlik kanunları bizlerin bireysel ve sosyal yaşam kolaylıklarını sağlamaya yönelik çalışmalardır.
Ak Parti Bozüyük Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı, sosyal belediyecilik anlayışı ve kişisel duyarlılığı ile engelli sivil toplum kuruluşumuza, faaliyetlerimizde her zaman destek olmuş, taleplerimizi yetkileri dahilinde karşılamıştır. Bunlar derneğimiz bünyesinde engelliler ve ailelerinin kullandığı eğitim, istihdam ve özgüven amaçlı kurslar düzenlediği aynı zamanda engellisini güvenle diğer ailelere bırakarak Çarşı Pazar işlerini gördüğü, adeta gündüz bakım merkezi gibi kullanılan etkinlik salonumuz, 9 kişilik kapasiteli şehir içi ve dışı hizmet veren engelsiz ulaşım aracı, ilçemizin değişik noktalarında akü şarj istasyonları, bazı parklarda engelsiz oyun gurupları aklıma gelenler. Yeterli mi, değil!
Engelli STK başkanı olarak engelli hakları ve yerel yönetimler de hakların korunması, uygulanması, geliştirilmesi noktasında daha aktif hizmet vermek, bizlerin yerel mecliste temsili amacı ile 31 Mart Yerel seçimlerinde Ak Parti Bozüyük Belediye Meclisi üye adayı olarak desteğinize sahada hizmetinize talibim.' dedi.

 


Bu haber toplam 2477 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.