HÜKÜMET YATIRIMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

HÜKÜMET YATIRIMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden devam ediyor.Karayolları...

A+A-

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden devam ediyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Bozüyük İnönü Şehitliği yolu genişletme çalışmalarında sona gelinirken, ekipler tarafından Akpınar Mahallesi’nde Kütahya -İstanbul karayoluna direkt bağlantı yolu da tamamlanmak üzere.  Özellikle Antalya-Isparta yönünden gelen araçlar tarafından yoğun olarak kullanılan güzergâhta çeşitli noktalarda çalışmalar devam ederken, kavşak yenileme ve İstanbul istikameti bağlantı yolu çalışmaları asfalt serilmesinin ardından tamamlanacak.
            DSİ Müdürlüğü tarafından devam eden kanal ıslah çalışmaları ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanacak olan Şehir Hastanesinin ardından Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ilçede başlatılan yol çalışmaları özellikle vatandaşlar tarafından oldukça olumlu karşılanırken, hükümetin Bozüyük’e yatırımları artarak devam ediyor.

20170713aw121404_03.jpg
 


Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.