'İFTİRALAR BİZİ DAHA DA KENETLENDİRİR'

'İFTİRALAR BİZİ DAHA DA KENETLENDİRİR'

Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, dün gece kimliği belirsiz kişilerce Bozüyük sokaklarında dağıtılan broşürlerle ilgili açıklama yaptı....

A+A-

Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, dün gece kimliği belirsiz kişilerce Bozüyük sokaklarında dağıtılan broşürlerle ilgili açıklama yaptı. İlçe Başkanı Ersoy: 'Yalan ve iftiralarla dolu paçavraları dağıtan bir korsan topluluğu dün gece tertemiz Bozüyük sokaklarını kirlettiler.' dedi.
Milletin iradesini yalan, iftira ve desiselerle tahakküm altına alacağını zanneden zavallılara 3 gün sonra milletin tokat vuracağını ifade eden İlçe Başkanı Ersoy: ' Konuyla ilgili tüm yasal süreçlerimizi başlattık.' dedi.
'İFTİRALARLA DOLU PAÇAVRALAR'
Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy açıklamasında şunları söyledi: 'Değerli hemşerilerim, aziz Bozüyüklüler. Milletimizin gönlü ve vicdanında hiçbir karşılığı olmayan siyasi enkazların azmettirmesiyle yalan ve iftiralarla dolu paçavraları dağıtan bir korsan topluluğu dün gece tertemiz Bozüyük sokaklarını kirlettiler.
Aziz milletimize hizmet etmekten başka bir gayesi olmayan ve eserleriyle bunu somutlaştırmış AK Parti belediyecilik anlayışına karşı, bu hazımsızlığın yalanın entrikanın Bozüyüklü kardeşlerimizin gönlünde bir karşılığı yoktur. Millete hizmet etme siyasetinin temsilcisi AK Parti davasının karşısında tutunamayan bu zevatlar, daha öncede birçok defa tekrarladıkları bu korsan anlayışlarının her seferinde rezil olmasına rağmen tekrar denemişlerdir.
'KANUN DIŞI KORSAN GİRİŞİMLER'
Bu tür kanun dışı KORSAN girişimler ellerinde hiç bir projenin olmadığının ve ne kadar aciz bir durumda olduklarının en önemli göstergesidir.
Bizler Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu aziz millete hizmetkar olan gönül kadrolarıyız.
Milletimizin iradesini yalan, iftira ve desiselerle tahakküm altına alacağını zanneden zavallılara 3 gün sonra bu aziz milletin vuracağı tokadı hep beraber göreceğiz.
'AHLAK YOKSUNU SALDIRILAR'
Bizler iftira, yalan, karalama, kin ve nefretten başka hiçbir içeriği olmayan bu paçavraları dağıtan, paylaşan ve azmettirenlerle ilgili tüm süreci Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ilgili mercilerine ilettik. Konuyla ilgili tüm yasal süreçlerimizi başlattık. Bizler şunu biliyoruz ki bu kutlu davanın yolunda olmak, bizler için gurur vesilesidir. Bu kutlu yolda bu tür ahlak yoksunu saldırılar, iftiralar bizleri ancak daha da kenetlendirir. Milletimiz ile kurduğumuz gönül köprülerini tahkim eder.
Tevazu gayret ve samimiyet düsturu ile çıktığımız bu yolda aziz milletimizin teveccühleri ile aşk ve gayret ile çalışmaya devam ediyoruz.
Siyasi parti anlayışına değer katan AK Parti davasına gönül verenler milletiyle bütünleşerek yoluna devam ediyor.  Tüm hemşehrilerimize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olunuz.' dedi.

 


Bu haber toplam 4336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.