İL BAŞKANI KARABIYIK'TAN AÇIKLAMA

İL BAŞKANI KARABIYIK'TAN AÇIKLAMA

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İller Bankası’ndan Bilecik’e 28.250.000 TL’ lik kaynak kazandırıldığını belirtti.Karabıyık açıklamasında...

A+A-

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İller Bankası’ndan Bilecik’e 28.250.000 TL’ lik kaynak kazandırıldığını belirtti.

Karabıyık açıklamasında şunları ifade etti: 'İktidara geldiğimiz günden bugüne ilimize kazandırdığımız hizmet ve yatırımlarla hiçbir zaman yetinmedik. Bilecikli hemşerilerimizin bizlere vermiş olduğu desteğe layık olmaya gayret ediyoruz. 

Bu bağlamda milletvekilimiz Halil Eldemir’ in girişimleriyle ilimize İller Bankasından 28.250.000 TL’ lik kaynak kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Köy yollarımızın bir çoğunun sıcak asfalt ile kaplanmasına büyük katkı sağlayacak bu kaynağın ilimiz İl Özel İdaresine aktarılmasında emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ ye ve girişimleriyle ilimize bu kaynağı kazandıran milletvekilimiz Halil Eldemir’e Bilecikli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. 

Hemşerilerimizin bizlere vermiş olduğu güçle ilimizi nakış nakış işlemeye devam edeceğiz. Bu vesile ile halkımıza AK Parti ailesi olarak şükranlarımı birkez daha ifade etmek istiyorum.' dedi. 

Bu haber toplam 2497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.