'İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

'İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Mesut Çetin'in katılımlarıyla gerçekleştirilen Yediler ve Çarşı...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Mesut Çetin'in katılımlarıyla gerçekleştirilen Yediler ve Çarşı Mahalle teşkilatlarının yer aldığı haftalık olağan toplantıya katıldı.
AK Parti İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Başkanı Mesut Çetin, Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Yediler ve Çarşı Mahalle temsilcileri katıldı. AK Parti ilçe teşkilatının önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği çalışmaların konuşulduğu toplantıda yönetim kurulu üyeleri ile faaliyetlerin  değerlendirmesi yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin; “AK Parti olarak teşkilatımızın her kademesinde görev alan ve partimize gönül veren kişiler bizler için çok önemlidir. Onların fikirleri, görüşleri ve bizimle paylaştıkları konular çalışmalarımızı düzenleyen en önemli unsurdur" dedi.
Mesut Çetin'in ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Yediler Mahallesi ve Çarşı Mahalle temsilcilerimiz ile bir araya geldiğimiz bilgilendirme toplantımız, hepimiz için son derece önemlidir. Bizler her zaman partimizin her kademesindeki dava arkadaşlarımız ile istişare içinde ülkemiz ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bizimle birlikte bu toplantılarımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Bakıcı'ya o mahallelerde ikamet eden  vatandaşların istek ve taleplerini ileten mahalle ve sokak temsilcileri, vatandaşlar ile bu denli yakından ilgilendikleri için Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler. Türkiye gündemi ve Bozüyük'teki genel çalışmaların görüşüldüğü toplantı değerlendirmelerin ardından sona erdi.

bsk--ilce-teskilati-yediler-carsi-temsilcileri-1.jpg


Bu haber toplam 2036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.