İLHAN MANSIZ VE ERDOĞAN ARIKAN BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARI İLE BULUŞACAK

İLHAN MANSIZ VE ERDOĞAN ARIKAN BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARI İLE BULUŞACAK

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “İşte O An” adlı Spor Söyleşisi Programında eski milli futbolcu İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “İşte O An” adlı Spor Söyleşisi Programında eski milli futbolcu İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan Bozüyüklü hayranları ile buluşurken programın devamında da tüm katılımcılar ile birlikte Beşiktaş- Fenerbahçe derbi maçı izlenecek.
Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından günümüzün en büyük sorunlarından biri olan madde bağımlılığı, sigara ve alkolden gençlerimizi olabildiğince uzak tutmak ve zararlı alışkanlıklar edinmiş gençlerimizi bu sıkıntılardan kurtarmak ve spora teşvik etmek amacı ile düzenlenen spor söyleşisi programına konuşmacı olarak eski milli futbolcumuz İlhan Mansız ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan katılacak. 01 Mart 2018 Perşembe günü Metristepe Kültür Merkezi’nde saat 19:00’da başlayacak programın devamında saat 20:30’da canlı olarak yayınlanacak ve Vodafone Park’ta oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş -Fenerbahçe maçı dev ekranda izlenecek.
Gençlerin sporla kucaklaşarak iyi alışkanlıklar kazanmasına katkı sağlayacak programda izleyenler arasından kura ile belirlenecek 3 kişiye İlhan Mansız’ın imzalayacağı 3 adet Milli Takım forması hediye edilecek.

spor-soylesisi-ilhan-mansiz-gelecek--(1).jpeg


Bu haber toplam 3045 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.