İLK AŞAMA TAMAM

İLK AŞAMA TAMAM

Bozüyük Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Ata Sporları Kulübü işbirliği ile başlatılacak olan “Ecdadımızın...

A+A-

Bozüyük Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Ata Sporları Kulübü işbirliği ile başlatılacak olan “Ecdadımızın Sporu Matrak Projesi” Bozüyük Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıda Bozüyüklü eğitmen ve öğrencilere tanıtıldı.
 Türkiye Matrak Sporu Federasyon Başkanı Efkan Çalış, düzenlenen tanıtım toplantısında eğitmenlere ve öğrencilere matrak sporunun tarihi gelişim süreci ve proje kapsamında yapılacak olan etkinlikleri anlattı. Yapılan toplantıda Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya bu spor dalına göstermiş olduğu ilgi ve projeye hassas yaklaşımı için teşekkür eden Efkan Çalış, matrak sporunun tanıtıldığı kısa bir video ile eğitmenlere ve öğrencilere ayrıntılı olarak bilgi verdi. Güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Çalış, Bozüyük’ün bu spor dalında çok iyi yerlere gelerek, ileride çok daha güzel işlere imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

matrak-sporu-tanitildi-3.jpg


Bu haber toplam 1778 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.