İNÖNÜ ZAFERİ’NİN 99. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

İNÖNÜ ZAFERİ’NİN 99. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

Bozüyük Akpınar İnönü Savaşları Şehitliği’nde İkinci İnönü Zaferi’nin 99. yıl dönümü nedeni ile anma töreni düzenlendi. Bilecik Valisi...

A+A-

Bozüyük Akpınar İnönü Savaşları Şehitliği’nde İkinci İnönü Zaferi’nin 99. yıl dönümü nedeni ile anma töreni düzenlendi.
 Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bk. Yzb. Murat Günhan, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, İlçe Müftüsü Mustafa Topal ve Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı İsmail Topal’ın katılımları ile gerçekleştirilen tören şehitlerimiz için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.

bzy_5575.jpg
Bilecik Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nün 27/03/2020 tarih ve 267 sayılı yazıları gereğince; dünya genelinde insan sağlığını tehdit eden COVID-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, ülkemiz genelinde önlemler alınmış, bu sebeple resmi tören ve kutlamaların da halk sağlığını tehdit etmeyecek şekilde icra edilmesi gerekli görüldüğünden bu yıl ki programda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Metristepe ziyareti, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile şiirlerin okunması bölümleri yer almadı. Program sonunda Şehitlerimizin kabirlerine protokol üyeleri tarafından karanfil bırakıldı.

8-005.jpg


Bu haber toplam 1529 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.