“İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN İŞLETMELERİ KUTLUYORUM”

“İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN İŞLETMELERİ KUTLUYORUM”

Türkiye Cumhuriyeti Sınırları İçerisindeki Bazı güzellik merkezlerinin genç kız ve kadınların önünü keserek tanıtım yapması başta vatandaşlar...

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti Sınırları İçerisindeki Bazı güzellik merkezlerinin genç kız ve kadınların önünü keserek tanıtım yapması başta vatandaşlar olmak üzere Tüketici Hakları Derneği Bozüyük  Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı'nın  tepkisini çekti. Başkan Sabırlı , bu konuda ilgilileri göreve davet etti.       Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sınırları İçerisinde hizmet veren bazı güzellik merkezlerinin vatandaşlarımızı rahatsız etmesi ülkemizdeki hanımlarımızın  tepkilerine neden oluyor.   Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı  Hayrettin Sabırlı, önemli açıklamada bulundu.
“BU AÇIKLAMAYI LÜZUMLU GÖRDÜK”
Bu konuda kendilerine şikâyetler geldiğini dile getiren Başkan Hayrettin  Sabırlı , “Açıkçası ilk zamanlar doğruluğundan çok da emin olamadığımız şikâyetler  çoğalınca ve  hikâyeler birbirine benzemeye başlayınca insanların bu mağduriyetini gidermek adına bu açıklamayı lüzumlu gördük. Şimdi kış mevsimi olması sebebiyle sokaklarda insanların önünü kesip broşür dağıtan ve özellikle hanımları güzellik merkezlerine çekmeye çalışan gençler azalmış olsa da hala bize şikâyetler gelmeye devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
“İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN İŞLETMELERİ KUTLUYORUM”
“Bu uygulama yazın daha çok artacak” diyen Başkan Sabırlı, şunları kaydetti:                                                             
“Bu sebeple hiç hizmet alamayan, aldığı hizmetten memnun olmayan, fazlasıyla borçlandırılan, parası ödenmeyen, borcunuz kapatıldı diye güven ortamı oluşturulup akabinde icraya verilen vatandaşlarla karşılaşıyoruz. Resmi bir işletme görüntüsü altında dolandırıcı mantığıyla çalışıldığını düşünüyoruz. Bu tip işletmelerin denetlenmesini insanlara uygulanan haksız muamelenin önüne geçilmesi gerekmektedir. Ben ilgili birimleri göreve davet ediyorum. Denetimler artırılsın insanların bu tip mağduriyetleri artık bir daha ortaya çıkmasın. Kolay para kazanmak yerine hak ederek kazanmanın daha saygın olduğunu düşünüyorum. İşini hakkıyla yapan işletmeleri kutluyorum.”

 


Bu haber toplam 2335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.