İSTANBUL GEZİSİ DÜZENLEDİ

İSTANBUL GEZİSİ DÜZENLEDİ

TCDD Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından İstanbul gezisi düzenledi. Dernek üyelerinin katıldığı gezide Eyüp Sultan Camii ve Sultanahmet...

A+A-

TCDD Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından İstanbul gezisi düzenledi. Dernek üyelerinin katıldığı gezide Eyüp Sultan Camii ve Sultanahmet Camii ziyaret edildi. 

dsc_0072-001.jpg
Gezi ile ilgili gazetemize açıklama yapan TCDD Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Şube Temsilcisi Remzi Dalgaç şunları dile getirdi: ' Dernek olarak İstanbul Eyüp Sultan Camii ve türbesi, Sultanahmet Camii ziyaretleri kiralanan otobüs ile gerçekleştirdik.
13 Mayıs Pazar günü gece 01:00'da Bozüyük'ten yola çıktık. Sabah: 05:00'da Eyüp Sultan Camii'ne vardık ve burada Sabah namazımızı kıldık. Daha sonra türbeyi ziyaret ederek dua ettik. Piyerloti tepesine çıkarak Haliç manzarasını seyrettik. Ardından Sultanahmet Camii'ne gittik ve öğle namazımızı kıldık. Burada kabirleri ziyaret ederek dua ettik. Mısır Çarşısı'nı gezdik ve Marmaray'dan denizin altından geçerek Kadıköy'e vardık. Oradan da otobüsümüze binerek Bozüyük'e vardık.' dedi. 

gezi.jpg


Bu haber toplam 2076 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.